Leuke ideeën opdoen voor een diner, check nu wekelijks Culi menu met de leukste, lekkerste, nieuwste gerechten van verschillende restaurants in Amsterdam.

 Voorgerechten
* Dungesneden rauwe pompoen met peer, Pierre Robert en rode bieten aioli  Restaurant Bicken
~
Carciofini, gemarineerde artisjokhartjes – YamYam

Hoofdgerechten
Paarsbaars, duurzaam gevangen wilde zeebaars van Jan van As visserij geserveerd met gestoomde paarse aardappels en worteltjes Ivo’s Kitchen
~
Baambrugse big, lende, wang, rode ui en Zaanse mosterd – Floorseventeen

Nagerechten
Sticky toffee dadel taart – Radijs
~
Geglaceerde perzik met lavendel en vanille ijs – Restaurant Nassau

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Culi menu week 10 , 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends