Leuke ideeën opdoen voor een diner, check nu wekelijks Culi menu met de leukste, lekkerste, nieuwste gerechten van verschillende restaurants in Amsterdam.

 Voorgerechten
Paté de campagne (uit eigen keuken) – Restaurant Amsterdam
~
Geroosterde coquilles St. Jacques met hummes van tuinboontjes en munt, geroosterde tomaatjes en kruiden poffertjes.  – Restaurant Bordewijk

Hoofdgerechten
Zuid-Amerikaanse tournedos van 200 gram , Gebakken in roomboter geserveerd met een huisgemaakte bearnaisesaus – Restaurant Red
~
* Quinoa met gegrilde groente – REM Eiland

Nagerechten
Dessert van chocolade, sinaasappel en mango – Vis aan de Schelde
~
Yukimi Daifuku, gefrituurd ijs met aardbeiensaus Orbit

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Culi Menu week 13 , 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends