Leuke ideeën opdoen voor een diner, check nu wekelijks Culi menu met de leukste, lekkerste, nieuwste gerechten van verschillende restaurants in Amsterdam.
Voorgerechten
* Op houtskool gegrilde en gepureerde aubergine met tomaat, Turkse groene peper, verse munt, knoflook en olijfolie in biologische granaatappeldressing– Maydanoz
~
Venusschelpen in witte-wijn saus met peterselie – La Oliva
Hoofdgerechten
Steak tartaar- Op de klassieke manier geserveerd met salade en toast- Café Schilders
~
Atlantische Kabeljauw met homemade krabkoekjes, wortel en saffraan – Bar Franklin
Nagerechten
De altijd heerlijke Scroppino, cocktail van citroenijs, wodka, prosecco en een scheutje van onze huisgemaakte limoncello – De Pizzabakkers
~
Wentelteefje van West Fries suikerbrood met boterbabbelaar ijs – De Ysbreeker
Culi menu week 6 , ~
Wentelteefje van West Fries suikerbrood met boterbabbelaar ijs – De Ysbreeker
No Comment