Het begon allemaal meer dan 15 jaar geleden toen Michiel Deenik zijn eerste restaurant opende, Visaandeschelde, aan het Scheldeplein. Visaandeschelde is in die jaren uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam, met de mooiste visgerechten.

Nu werd het tijd voor een tweede restaurant, “The Roast Room”, welke 8 april haar deuren opende.

The Roast Room bestaat uit de begane grond en de eerste verdieping. Bij binnenkomst vind je “The Roast Bar” en boven de “Rotisserie”.

The Roast Bar is een brasserie-style restaurant geopend voor ontbijt, lunch en diner. Hier waan je je meteen in het hart van de zaak; de slagerij.

De Rotisserie is het fine-dining restaurant geopend voor lunch en diner. Hier zie je de prachtige open keuken met de Australische Beech-ovens, de broiler, de houtskoolgrill en de rotissoire.

The Roast Room is de unieke vleesbelevenis van Amsterdam. Omgeven door ambacht, open keukens met Beech ovens en het stoere maar klassieke interieur kun je genieten van de mooiste stukken vlees, burgers, vleeswaren en worsten uit eigen slagerij.

Adres: Europaplein 2, Amsterdam
Buurt: Rivierenbuurt
Website: The Roast Room

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
New in town, The Roast Room, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends