Een High Tea is misschien niet het eerste waar je aan denkt, als je aan Amsterdam denkt, maar ook hier zijn er genoeg leuke plekjes te vinden voor een gezellige High Tea. En nee, een High Tea is echt niet ouderwets. Tegenwoordig is High Tea helemaal hot. Lekkere thee, koffie en fingerfood. Mocht je nu een keer in een gekke bui zijn, dan heb je hier alvast een lijst met leuke zaken.

Top 10 leuke zaken voor een High Tea in Amsterdam

High Tea bij De Bakkerswinkel in Amsterdam

De Bakkerswinkel in Amsterdam is een heus fenomeen geworden. In huiselijke sfeer geniet je heerlijk met twee personen, of juist met een grote groep, van een High Tea. Uit verschillende opties kun je kiezen voor een kleine bescheiden High Tea, tot een over the top, uitgebreide alles erop en eraan, High Tea.

High Tea bij De Drie Graefjes in Amsterdam

Cupcakes bij De Drie Graefjes in Amsterdam Centrum voor een High Tea

Cupcakes bij De Drie Graefjes in Amsterdam Centrum voor een High Tea

Midden in het centrum van Amsterdam bevindt zich De Drie Graefjes. Een gezellige plek voor een lunch, brunch óf High Tea. Je kunt hier kiezen uit verschillende High Teas. Bijvoorbeeld die van 22,50 per persoon. Deze bestaat uit onbeperkt thee drinken; een  gang met hartige mini hapjes, gevolgd door een gang met zoete hapjes. Leuk voor een lazy zondagmiddag.

High Tea bij Ctaste in Amsterdam

Een High Tea bij Ctaste is alles behalve voorspelbaar. Ieder zondagmiddag kun je bij Ctaste genieten van een High Tea in het donker. Een test voor je smaakpupillen. Want, proef jij wat de chef heeft klaargemaakt? Duidelijk staat smaak bij Ctaste centraal. Met allergieën en dergelijke wordt gewoon rekening gehouden. Durf jij het aan?

High Tea bij Amrath Hotel in Amsterdam

Ook leuk is een High Tea bij het Amrath Hotel op de Prins Hendrikkade in Amsterdam. Een High Tea op stand. Met een keuze uit verschillende luxe theeën, hartige & zoete vingerhapjes en een ontvangst met een glas prosecco, word  je goed verwend bij het Amrath Hotel.

High Tea bij Kantjil in Amsterdam

New Asian High Tea bij Kantjil in hartje Amsterdam

New Asian High Tea bij Kantjil in hartje Amsterdam

Meer in de mood voor een Aziatisch hapje? Je kunt tegenwoordig zelfs een New Asian High Tea nuttigen in Amsterdam. Bij restaurant Kantjil, kun je als lunch, tot 16 uur, ook een uitgebreide High Tea bestellen. Geniet van een pot heerlijk Jasili thee en daarnaast een gang hartige hapjes en zoete Aziatische hapjes. Leuk voor de verandering.

High Tea bij Tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam

Vind je het juist wel wat? Zo’n High Tea in een wat ouderwetse sfeer en setting zoals vroeger. Probeer dan eens de High Tea in het Tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam. Je kunt hier kiezen uit een twee en drie-gangen High Tea. Of de luxe uitgebreide Fashion versie. En nu is er tijdelijk, van 26 t/m 31 december, een winter High Tea. Dit alles in sfeervolle kamers van het museumcafé. Voor een High Tea moet wel ook een entreekaartje worden gekocht, dus waarom niet gelijk het museum een bezoekje wagen?!

High Tea bij Restaurant café De Waag in Amsterdam

In het Waaggebouw, midden op de Nieuwmarkt in het centrum van Amsterdam, kun je genieten van een gezellige High Tea. Onbeperkt thee drinken, en verschillende zoete en hartige hapjes die erbij worden gepresenteerd. Handig om te weten; ze vragen hier wel om een reservering van minimaal twee dagen  tevoren.

High Tea bij Gartine Amsterdam in Amsterdam

De drukte van de stad ontvluchten, met een High Tea, bij Gartine Amsterdam. Een plekje waar je, ondanks dat het vaak vol is, een rustige sfeer en setting voelt. Met verse ingrediënten, het liefst uit eigen moestuin, serveren ze heerlijke High Tea’s. Er is keuze tussen vier verschillende soorten High Tea, van simpel en eenvoudig, tot luxe.

High Tea bij Promenade in Amsterdam

Ook bij de Promenade van het Hotel L’Europe geniet je van een High Tea, op stand natuurlijk! De Promenade is een moderne interpretatie van de Britse Parlour salons. Daar hoort dan natuurlijk ook een typisch Engelse High Tea bij, veel thee, scones, sandwiches en zoete lekkernijen. Op de achtergrond zorgt de pianist voor mooie muziek.

High Tea bij Letting in Amsterdam

High Tea met scones in Amsterdam

High Tea met scones in Amsterdam

Bij Letting in de Amsterdamse Jordaan kun je terecht voor drie soorten High Tea. De mini High Tea zoet, die bestaat uit zoete hapjes en een pot thee. De mini High Tea hartig, het zegt het al, die bestaat uit sandwiches met een pot thee. Of de Royal High Tea, die bestaat uit een soepje vooraf, vervolgens een plateau ,met  zowel zoete als hartige hapjes, geserveerd met thee en een glas champagne.

 

Een mooie lijst denken wij.  Zijn er nog plekjes waar jij graag heengaat voor een High Tea in Amsterdam?

 

Lees ook ons artikel over:

Beste Italiaanse Restaurants in Amsterdam  –  Top 6 Sushi Restaurants in Amsterdam – Dim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon Amsterdam – Pop-up Restaurants Amsterdam – Restaurants Lunch Amsterdam – Restaurants Dinner Amsterdam – Restaurants Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

Restaurant Dim Sum now Amsterdam – Restaurant De Koevoet Lindenstraat Amsterdam Jordaan – Restaurant Mr Porter Spuistraat Amsterdam – Restaurant Choux Amsterdam Ruyterkade – Restaurant Anna Amsterdam – Restaurant Adam Amsterdam – Restaurant de Japanner Amsterdam de Pijp Albert Cuypstraat – Burger Bar Burgerlijk Runstraat Amsterdam 9 straatjes – Restaurant Olivers Crazy Kitchen Amsterdam Zuid – Healthy food Snckbr van Woustraat Amsterdam Zuid – Restaurant Hangar Amsterdam  – Dis Amsterdam West – Restaurant de Italiaan Amsterdam Oud-West – Restaurant Cannibale Royale Handboogstraat Amsterdam – Cannibale Royale Ruysdaelkade Amsterdam de Pijp

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (12 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 3 votes)
10 keer de leukste plekjes voor een High Tea in Amsterdam, 6.0 out of 10 based on 12 ratings
Share this article with your friends