Knallend het nieuwe jaar in, met heerlijke culinaire gerechten in Amsterdam en hier en daar een feestje toe. Culi Amsterdam zocht 12 restaurants voor je, waar je met Oud en Nieuw gezellig uit eten kunt gaan.

Uit eten in Amsterdam met Oud en Nieuw 12 x leuke restaurants

Restaurant Amrath (Amrath Hotel) Amsterdam

Een spetterende oudejaarsavond ervaar je bij het Amrath Hotel in Amsterdam. Een black tie avond, met een acht-gangen diner, met live muziek en een uitnodigende dansvloer. Als dinergast word je vervolgens, exclusief, uitgenodigd om met alle gasten op het dak naar het nationale aftelmoment bij het Scheepsvaartmuseum te kijken. Meer informatie over deze avond? Die vind je hier.

Restaurant Bridges Amsterdam

Een onvergetelijke avond in dit mooie Michelinster restaurant. Lekker veel champagne en een zes-gangen menu om je vingers bij af te likken. Geniet met vrienden en familie van alles wat ze bij Bridges voor je in huis hebben. Meer informatie over prijzen en menu’s vind je hier.

Restaurant Van Rijn Kitchen en bar in Amsterdam

Cocktails tijdens Oud en Nieuw bij Van Rijn Kitchen en Bar

Cocktails tijdens Oud en Nieuw bij Van Rijn Kitchen en Bar

Restaurant Van Rijn Kitchen en bar zorgt 31 december voor een onvergetelijke avond voor haar gasten. De avond begint met een vier-gangen diner, waarbij er live muziek wordt verzorgd door Jazzy D & Friends. Omstreeks 22:30 uur wordt de zaal vrij gemaakt, zodat er een knallend NYE feest kan worden gehouden. Het feest zelf begint om 23:00 uur. Zin in? Check hier de site voor meer info.

Taiko (Concervatorium Hotel)

Ook met Oud&Nieuw organiseert restaurant Taiko in het Concervatorium Hotel een speciaal diner met twee menu’s en beide klinken ze heerlijk. Begin de laatste avond vanaf 23:00 samen met de anderen af te tellen en ga daarna feestend de nacht in met champagne en een live dj. Meer info vind je hier.

The Collegehotel Amsterdam

The Collegehotel Amsterdam biedt 31 december een uitgebreid vijf-, zes-, of zeven-gangen champagnemenu. De laatste uren van 2015 aftellen in een ongedwongen sfeer. De warme kleuren, riante fauteuils en het champagnediner zijn alle ingrediënten voor een gezellige avond lang tafelen. Voor meer info over het menu kijk je hier.

Restaurant Bowie Amsterdam

Vamos a la Bowie. Heerlijk Mexicaans genieten en warm het nieuwe jaar inluiden, wie wil dat nou niet? Eerder schreven we al een stukje over Bowie en dat was veelbelovend. Benieuwd naar de mogelijkheden. Check hun facebookpagina voor de contactgevens.

Café-restaurant THT in Amsterdam Noord

Restaurant Tolhuistuin in Noord organiseert ook dit jaar weer een voorbereid Oud en Nieuw diner mét aansluitend feest. Om 19:00 begint het ‘shared dining’ diner en vanaf 22:00 begint de dj met de party tunes en kan het feestje beginnen. Tel met z’n allen het nieuwe jaar in en feest vervolgens gezellig verder in Boss. Meer info over dit event vind je hier.

Floor 17

Ook dit jaar organiseert Floor 17 weer het Highest NYE Party van Amsterdam. Op 85 meter hoogte heb je een spectaculair 360 graden uitzicht over Amsterdam. Afhankelijk van het arrangement dat je boekt geniet je van, muziek, eten en drinken en alom gezelligheid met de andere feestgangers. Benieuwd naar de opties? Kijk hier.

Kitchen en bar 5&33

Dinner bij Kitchen en Bar 5&33

Dinner bij Kitchen en Bar 5&33

Stylisch en happy het nieuwe jaar in bij Kitchen en bar 5&33 in het centrum van Amsterdam. Van 18:00 op 31 december tot 04:00 op 1 januari staat dit restaurant in het teken van dj’s, live entertainment, champagnebar, oliebollen en nog veel meer. Je kunt ook gebruik maken van het NYE menu dat bestaat uit 12 gerechten voor shared dining. Happy New Year it is.

Restaurant The Lobby Amsterdam

The Lobby aan de Nes in Amsterdam is altijd een fijne plek om heen te gaan, maar met Oud en Nieuw is het nu nog extra gezellig. Geniet van lekker eten en leuke mensen en ga sprankelend het nieuwe jaar in. Voor contactgegevens zie de website van The Lobby.

Restaurant Wolf Atelier Amsterdam

Time to say goodbye to the old, and hello to the new. Smul van een heerlijk 7-gangen menu voor maar € 60, – en een 10-gangen menu voor 80, -. Gezellig tafelen met heerlijk eten en op een perfecte locatie. Klinkt als de ideale afsluiting van het oude jaar. Meer informatie over de feestarrangementen vind je op de facebookpagina van restaurant Wolf Atelier.

Restaurant Pllek Amsterdam

En we sluiten de lijst, met open restaurants tijdens Oud en Nieuw in Amsterdam, af met restaurant Pllek. Een (walking)diner van 18:00 tot 22:00 uur en een feest van 22:00 tot 03:00 uur. Alles met een fantastisch uitzicht, surprise acts, heel veel oliebollen en nog veel meer. Laat je verrassen en luidt het nieuwe jaar met 449 anderen gezellig in. Er zijn verschillende kaarten te koop voor meer info hierover klik hier.

En met het einde van deze lijst willen we jullie ook alvast een heel gelukkig Nieuwjaar toewensen namens Culi!

 

Lees ook ons artikel over:

Beste Italiaanse Restaurants in Amsterdam  –  Top 6 Sushi Restaurants in Amsterdam – Dim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon Amsterdam – Pop-up Restaurants Amsterdam – Restaurants Lunch Amsterdam – Restaurants Dinner Amsterdam – Restaurants Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

Restaurant Dim Sum now Amsterdam – Restaurant De Koevoet Lindenstraat Amsterdam Jordaan – Restaurant Mr Porter Spuistraat Amsterdam – Restaurant Choux Amsterdam Ruyterkade – Restaurant Anna Amsterdam – Restaurant Adam Amsterdam – Restaurant de Japanner Amsterdam de Pijp Albert Cuypstraat – Burger Bar Burgerlijk Runstraat Amsterdam 9 straatjes – Restaurant Olivers Crazy Kitchen Amsterdam Zuid – Healthy food Snckbr van Woustraat Amsterdam Zuid – Restaurant Hangar Amsterdam  – Dis Amsterdam West – Restaurant de Italiaan Amsterdam Oud-West – Restaurant Cannibale Royale Handboogstraat Amsterdam – Cannibale Royale Ruysdaelkade Amsterdam de Pijp

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends