Het weer is een beetje onstuimig de laatste paar weken, maar het wordt steeds zonniger en warmer en de drang om gezellig op een terrasje te zitten wordt steeds groter. Gelukkig kent Amsterdam Noord een tal van leuke terrasjes. We hebben 5 van onze favoriet plekjes voor je op een rij gezet. Let the summer begin!

5 x terrassen in Amsterdam Noord

Pllek Amsterdam

Gezelligheid, eten, drinken en entertainment dat is waar Pllek voor staat. En ook deze lente en zomer kunnen we fijn plaats nemen aan het terras en genieten van een zonnetje, drankje en hapje. Gewoon no-nonsens en de hele dag gezellig met vrienden!

Tolhuistuin Amsterdam, gezellig op het terras

Tolhuistuin Amsterdam, gezellig op het terras

THT Amsterdam Tolhuistuin

Tolhuis tuin, direct aan het IJ en makkelijk te bereiken met de pont, schuin tegenover aanlegplek pont. Ideaal om in de zomer lekker op het bovengelegen terras te zitten en wat zonnestralen te vangen. Wat dacht je van een lekkere zomerse lunch? Van vroeg tot laat zijn ze open en als je het ons vraagt is het er altijd erg gezellig. Ook ideaal trouwens om een middagje in de buitenlucht te werken! Oh én beneden,  bij de (nacho)bar, kun je ook gezellig zitten!

De Ceuvel

Eén van de plekjes waar wij vaak te vinden zijn als we even een ontbijt of lunch willen halen is Ceuvel. Ook voor een drankje kun je hier goed terecht! Je eet hier zo natuurlijk mogelijk en bij alles wordt rekening gehouden met het milieu. Dus; lekker eten, een mooie plek aan het water, en milieubewust bezig? Een win-win situatie als je het ons vraagt.

Stork Amsterdam

Vis aan ’t IJ bij Stork Amsterdam. Dit prachtige plekje leent zich uitstekend voor een heerlijke lunch of visdiner aan het water. Zoals het hoort met een lekker glaasje wijn en goed gezelschap. Een plek om te genieten en tot rust te komen.

Il Pecorino Amsterdam, terras is weer open

Il Pecorino Amsterdam, terras is weer open

Il Pecorino Amsterdam

Italiaanse pizza voor een heerlijke zonnige lunch in Amsterdam Noord eet je bij Il Pecorino. Verse Napolitaanse pizza’s zowel hartig als zoet en natuurlijk heerlijke wijnen. Pasta’s zijn er uiteraard ook en op het terras kun je ook gewoon genieten van een heerlijke kop koffie, borrel of diner, Italian style!

 

Waar zit jij als eerste op het terras?

 

Lees ook ons artikel over:

Beste Italiaanse Restaurants in Amsterdam –  Top 6 Sushi in AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon AmsterdamPop-up Restaurants Amsterdam Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam West

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

Dim Sum now AmsterdamDe Koevoet Lindenstraat AmsterdamGinger Bar & Bites Amsterdam De Pijp – Restaurant Breda AmsterdamPikoteo Amsterdam – Mr Porter Spuistraat AmsterdamChoux AmsterdamRestaurant Anna Amsterdam – Restaurant Adam Amsterdamde Japanner Amsterdam de PijpBurger Bar Burgerlijk Runstraat Amsterdam Olivers Crazy Kitchen AmsterdamHealthy food Snckbr Amsterdam – Hangar Amsterdam – Dis Amsterdam West – de Italiaan Amsterdam – Cannibale Royale Handboogstraat AmsterdamCannibale Royale Ruysdaelkade Amsterdam de Pijp – Vondelpark 3 Amsterdam – Van t Spit Amsterdam de PijpVan t Spit Amsterdam West – Bos en Lobster Amsterdam West – The Harbour Club Café Amsterdam – Carels Eetcafe Amsterdam de Pijp

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends