Amsterdam West is één van onze favoriete stadsdelen, om zomers lekker op een terras te hangen. Als het aan ons ligt gaan we elke dag een nieuw restaurant af, maar momenteel zijn dit wel onze 5 favoriete café’s en restaurants in West voor een relaxte middag.

Terras Amsterdam West

Wester Wijnfabriek voor een wijnborrel op het terras

Wester Wijnfabriek voor een wijnborrel op het terras

Westerwijnfabriek Amsterdam

De Westerwijnfabriek in Amsterdam is bij uitstek geschikt voor een heerlijk glas wijn in de zon. Een uitgebreide wijnkaart met heerlijk biologische wijnen, een borrelkaart en een extra kaart met overige dranken. De Westerwijnfabriek is werkelijk van alle gemakken voorzien. Gezellig in het Westerpark, kun je hier heel makkelijk wat uurtjes slijten.

Hotel de Hallen Amsterdam (Remise47 Amsterdam)

Het hotel-restaurant Remise47 van Hotel de Hallen Amsterdam is een prachtig restaurant met een heel fijn terras. Of je nu gaat voor een gezond ontbijt, lekkere lunch, of gewoon hapjes en drankjes met een paar vrienden; je zit hier altijd goed. Geïnspireerd op de Franse keuken, kun je hier gerechten met een moderne twist verwachten. Daarnaast hebben ze een selectie van heerlijke wijnen, ideaal voor een Saturday afternoon!

Mossel en gin

Seafood anyone? Bij Mossel en gin weten ze hoe ze een foodie blij moeten maken. Mosselen, oesters, sardientje, kreeft en nog veel meer lekkers. Daarnaast nog heerlijke gin-tonics, zoals je ze kent, maar ook “gin sane” combinaties zoals je die alleen bij Mossel en gin proeft. Een must try hotspot en perfect voor een middagje op het terras met vrienden!

Café Cook een echt Amsterdams terras

Café Cook een echt Amsterdams terras

Café Cook Amsterdam

Een gezellig en levendig terras waar je ook nog eens kunt genieten van heerlijke lunch- ens dinergerechten. Het menu wordt met regelmaat vernieuwd, maar er staat altijd wel wat lekker tussen voor iedereen. Op het terras van Café Cook twijfel je geen moment, hier zit je in bruisend Amsterdam!

Café-Restaurant Amsterdam

Een prachtig terras midden op het Watertorenplein in West. Om gewoon even te ontspannen en te genieten van een heerlijke lunch bij één van Amsterdams historische plekjes, gaan wij maar wat graag naar Café-Restaurant Amsterdam. Heerlijke wijnen, fijne lunches en delicious diners is to be expected!

Waar zit jij graag op het terras deze zomer?

Lees ook ons artikel over:

Beste Italiaanse Restaurants in Amsterdam –  Top 6 Sushi in AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon AmsterdamPop-up Restaurants Amsterdam Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam West

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

Dim Sum now AmsterdamDe Koevoet Lindenstraat AmsterdamGinger Bar & Bites Amsterdam De Pijp – Restaurant Breda AmsterdamPikoteo Amsterdam – Mr Porter Spuistraat AmsterdamChoux AmsterdamRestaurant Anna Amsterdam – Restaurant Adam Amsterdamde Japanner Amsterdam de PijpBurger Bar Burgerlijk Runstraat Amsterdam Olivers Crazy Kitchen AmsterdamHealthy food Snckbr Amsterdam – Hangar Amsterdam – Dis Amsterdam West – de Italiaan Amsterdam – Cannibale Royale Handboogstraat AmsterdamCannibale Royale Ruysdaelkade Amsterdam de Pijp – Vondelpark 3 Amsterdam – Van t Spit Amsterdam de PijpVan t Spit Amsterdam West – Bos en Lobster Amsterdam West – The Harbour Club Café Amsterdam – Carels Eetcafe Amsterdam de Pijp

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends