We weten het allemaal, het centrum van Amsterdam is druk…maar niet te druk om leuke terrasjes te vinden! Dagelijks struinen wij verschillende restaurants en cafés in Amsterdam af, en momenteel zijn dit een aantal van onze favoriete terrassen in het centrum. Staat jullie favoriet er ook tussen?

Restaurant Amsterdam, 5x terrassen in Amsterdam

Louis Amsterdam gezellig op het terras

Louis Amsterdam gezellig op het terras

Louis Amsterdam

Deze gezellige bar is ideaal voor een fijne lunch of borrel met een vriend of vriendin. Dagelijks geopend van 11:00 tot 01:00 en ideaal gelegen aan de Singel in hartje centrum. Goede sfeer? Check! Lekker eten? Check! Must-try? Absoluut!

The Seafoodbar Amsterdam

Casual dining met liefde voor vis en de Bourgondische keuken, dat is The Seafoodbar op het Spui. Alleen verse producten en lekkere wijnen om de visjes mee weg te spoelen. En niets lekkerder dan de gerechten buiten in het zonnetje, met een licht briesje op te eten.

Lion Noir Amsterdam

Bij Lion Noir kun je gezellig in de prachtige tuin zitten om wat te eten of te drinken. Een menu dat met ieder seizoen wisselt en een interieur dat tot in de puntjes is uitgewerkt. Je kunt hier gewoon relaxt en ontspannen zitten, terwijl de lekkerste gerechten voor je worden klaargemaakt. Als je hier nog niet bent geweest, echt het proberen waard.

Mata Hari Amsterdam het terras

Mata Hari Amsterdam het terras

Mata Hari Amsterdam

Oh yes een terras aan het water, daar worden we blij van. Bij Mata Hari Amsterdam kun je zowel lekker lunchen en dineren, als gewoon een drankje doen, of gezellig borrelen, echt super. Een open setting en fijne sfeer. Het terras is trouwens niet alleen open in de zomer, maar ook in de winter en de andere seizoenen. Ideaal.

Breda Amsterdam

De Bourgondische keuken van het Zuiden van het land, gecombineerd met de hoofdstedelijke allure van Amsterdam, dat is Breda Amsterdam. De keuken is modern en internationaal en de breinen achter dit concept ken je al van Daalder en Guts & Glory. En om het allemaal nog beter te maken hebben ze ook een super terras aan de Singel!

Goed, dit waren 5 van onze favoriete terrassen in het centrum, maar op welk terras vinden we jou?

Lees ook ons artikel over:

Italiaans Restaurant Amsterdam –  Sushi AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar AmsterdamTapas AmsterdamBrunch Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends