Ja, ja, inmiddels hebben we al over heel wat terrassen geschreven en nee, we zijn nog lang niet klaar. Up next is de Rivierenbuurt, want ook daar vind je hele leuke terrassen om te genieten van een lunch, borrel of diner.

Restaurant Amsterdam, 5x terrassen in Amsterdam

Strand Zuid Amsterdam

Strand Zuid is de ideale plek op een mooie zomerse dag. Het terras is groot en echt ideaal. En de menukaart mag er ook echt zijn. Of je nu met een klein groepje, of een grote groep gaat eten, alles is mogelijk. Eén ding is zeker, je zit hier erg gezellig en relaxt, terwijl je geniet van top gerechten en een lekker glas wijn, of een biertje.

Orbit Amsterdam great Asian food

Orbit Amsterdam great Asian food

Orbit Amsterdam

Asian fusion om de hoek van de RAI. Orbit Amsterdam biedt een selectie van verschillende Aziatische bites en fingerfoods in een relaxte lounge setting. Ze werken hier volgens het shared dining concept, dus alle hapjes staan op tafel en daarna is het gewoon lekker proeven en eten met elkaar. En die hapjes zijn echt heerlijk. Plaats ons dan nog op het terras en we zijn helemaal blij.

Rein Amsterdam

We slaan even de gezonde weg in, want bij Rein Amsterdam kun je goed zitten voor een gezond maaltje! Verse producten en verse smaken. Of je nu een healthy ontbijt wilt, een lunch, of gewoon een lekker sapje, ze maken het allemaal. Super gezond en super gezellig in Rivierenbuurt.

La Maria

La Maria als je in de mood bent voor een goede pizza en een lekker glas wijn. Echt, de pizza’s worden vers gemaakt en gebakken in een steenoven. Van wijn hebben ze ook echt verstand en je weet altijd precies welke wijn het beste gaat bij jouw gerecht. En als je dat buiten in het zonnetje kunt opeten …ideaal! Zeker één van onze favo plekjes in Amsterdam.

Cotignac Amsterdam ideale gerechten voor op het terras

Cotignac Amsterdam ideale gerechten voor op het terras

Cotignac

Deze kleine huiselijke brasserie is geïnspireerd op het Franse dorpje Cotignac. De kaart bestaat dan ook uit een aantal vaste klassiekers, maar daarnaast wisselen de overige gerechten dagelijks. De Franse keuken met een eigen twist. En in de zomer kun je je hier op terras gewoon doen alsof je werkelijk in het Franse Cotignac bent.

Welk terras loop jij plat in de zomer?

Lees ook ons artikel over:

Italiaans Restaurant Amsterdam  –  Sushi AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar AmsterdamTapas AmsterdamBrunch Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends