Heerlijk lunchen, of gewoon gezellig borrelen in de Jordaan is natuurlijk ideaal. En jullie zullen ongetwijfeld favoriete plekjes hebben om lekker een terrasje te pakken. Dit zijn momenteel onze favoriete terrassen in de Jordaan. Staat die van jullie er ook tussen?

Restaurant Amsterdam, 5x terrassen in Amsterdam

Daalder Amsterdam

Daalder Amsterdam perfecte creaties

Daalder Amsterdam perfecte creaties

Daalder heeft haar punten al meer dan verdiend en is met reden populair bij menig Amsterdammer. Een wat uitgebreidere lunch dan je gewend bent of een heerlijk diner. Als je er vaker komt weet je dat ze niet volgens een kaart werken, maar volgens “gangen”. Altijd weer een verrassing, én dat kan natuurlijk ook op het relaxte terras!

Hummus Bistro Amsterdam

Wie houdt er nu niet van Hummus? Wij in ieder geval wel. Het terras is klein, maar fijn. Je kunt er prima zitten en genieten van de verse creaties die ze hier bieden. Mocht je een keer zin hebben in een lichte, lekkere en gezonde lunch in de Jordaan, this is your place.

De Blaffende vis Amsterdam

Een flinke lunch, of daghap haal je bij De Blaffende Vis in de Jordaan. Een gezellig café waar je uiteraard ook gezellig op het terras kunt plaatsnemen. De menukaart biedt voor ieder wat wils, en als je geen trek hebt dan doe je gewoon een drankje. Een lekker gezellig Amsterdams café.

Stout Amsterdam

Eén van onze absolute favorieten is Stout Amsterdam. Dit restaurant-café biedt voor ieder moment van de dag lekker eten en drinken. Of je nu een snel ontbijt wil of lekker wilt genieten van een diner, alles kan. Het terras is heel fijn en vooral in de avond erg mooi. Je kunt hier gewoon ontspannen en gezellig met een paar vrienden een borrel doen. Liever een lunch? Alles is mogelijk.

La Oliva Amsterdam tapas op het terras

La Oliva Amsterdam tapas op het terras

La Oliva Amsterdam

In de mood voor Spaanse cuisine? La Oliva Pintxos y Vinos, is the place to be. Lekker buiten op het terras een tafel vol verschillende tapas en een glas heerlijke wijn, dat is hoe tapas gegeten hoort te worden. Je hebt hier genoeg lekkers om uit te kiezen. Gezellig met wat vrienden rond een tafel vol hapjes, echt leuk en smakelijk.

Heb jij nog absolute must-try terrasjes in de Jordaan? Laat het ons weten.

Lees ook ons artikel over:

Italiaans Restaurant Amsterdam –  Sushi AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar AmsterdamTapas AmsterdamBrunch Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends