Je hebt het misschien al door, wij zitten helemaal in de terras modus. Dit keer vijf van onze favoriete terrassen in Amsterdam Oost.

Restaurant Amsterdam, 5x terrassen in Amsterdam

Smokin Barrels Amsterdam maandburger

Smokin Barrels Amsterdam maandburger

Smokin Barrels Amsterdam

We trappen de lijst af met restaurant Smoking Barrels Amsterdam. Een serieus goede burger is to be expected. En als je die Royale with Cheese, Let’s Get Spanish of Return Of The Mac nog niet genoeg vindt, dan kun je zelfs kiezen voor een surf ’n turf burger met kreeft. Gezellig op het terras met een drankje ernaast is dit echt ge-nie-ten!

Maxwell Amsterdam

Maxwell is de oudste zaak op het Beukenplein in Oost. Een lekker ontbijt met een heerlijk kopje koffie, een lunch, diner of gezellig borrel, they got it all. Ze hebben een groot terras midden op het plein. Daarnaast een selectie aan verschillende bieren, wijnen en cocktails. Laat dat zonnetje maar komen!

Bar Bukowski Amsterdam

Dit stekje waar je de gehele dag lekkere snacks kunt krijgen, weet hoe ze lekkere flammkuchen moeten maken. Maar ook de andere bar snacks zijn echt de moeite waard. Een lekkere cocktail erbij en klaar. Ga je liever in het Oosterpark eten, je kunt je bestelling ook to-go nemen. Hoe fijn is dat?!

De Ysbreeker Amsterdam het terras

De Ysbreeker Amsterdam het terras

De Ysbreeker Amsterdam

Met een terras aan de Amstel en lekker eten is dit zeker één van onze favorieten. Tuurlijk kun je hier heerlijk lunchen en dineren, maar ook een borrel is hier goed te doen. Borrelhapjes zijn er genoeg, en ook aan drankjes ontbreekt het hier niet.

Restaurant C Amsterdam

Bij Restaurant C draait het echt om de producten en de gerechten. Er worden verschillende technieken gebruikt om dezelfde producten op verschillende manieren te laten zien. Voor écht goed eten met precisie bereid moet je hier echt een keer heen. En als bonus proef je het lekker in de zon op het terras.

Ken jij nog andere must-go terrassen in Oost? Let us know.

Lees ook ons artikel over:

Italiaans Restaurant Amsterdam  –  Sushi AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar AmsterdamTapas AmsterdamBrunch Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends