Amsterdam kent natuurlijk een tal van restaurants en café’s waar je lekker kunt lunchen, maar ook een fijne brunch is goed te vinden. Nu we uitkijken naar de lente voelen we de brunchkriebels inmiddels ook alweer opspelen. Mocht je binnenkort een brunch gepland hebben, check dan zeker even deze lijst voor restaurants in Amsterdam.

7 x brunchen in Amsterdam

Restaurant Amsterdam: Paper Planes

Laid back, relaxt en gezellig brunchen doe je bij Paper Planes. Sandwiches, açai bowls, burgers, salades en nog veel meer. Geniet van een lekkere kop koffie, thee of een sapje en you got your brunch! Absoluut één van onze favoriete plekjes in Amsterdam. Ook voor het ontbijt en de lunch zijn ze trouwens heel goed. Let wel, dit is een reizende ster, op dit moment gevestigd in Nacional.

Restaurant Amsterdam: Café Americain

Een brunch alsof je thuis bent in dé huiskamer van Amsterdam. In het hart van Amsterdam op het Leidseplein vind je Art Deco café; Café Americain. Met een prachtig uitzicht en een stijlvol café zit je hier heerlijk voor een goede brunch. Ook heel geschikt voor een zakelijk meeting of lunch! Het beste van Amsterdam midden in de stad.

Brunchen bij Nevel Amsterdam

Brunchen bij Nevel Amsterdam

Restaurant Amsterdam: 5&33

Een bloody mary brunch bij restaurant 5&33. Nog zo’n fijne plek waar ze een goede brunch weten te organiseren. Van koude tomatensoep tot ravioli met geitenkaas en Rib Eye steak of salades en broodjes. Een ware menukaart voor een ideale brunch! Misschien fijn voor aanstaande zondag?

Restaurant Amsterdam: Izakaya

Brunchen met Japanse smaken. Gerechten als rijstbowls, noodlesoup, Chicken katsu, Unagi Kabayaki en nog veel meer staan te wachten op een ieder die de Oosterse keuken wel weet te waarderen. Izakaya is gezellig gevestigd aan de Albert Cuypstraat. Je laat je hier heerlijk op je wenken bedienen.

Restaurant Amsterdam: The Roast Room

Een Sunday Roast, bij The Roast Room, mag in deze lijst niet ontbreken. Iedere zondag wordt er weer een ander thema aangehouden, maar één ding staat centraal en dat zijn de vleeswaren. Geïnspireerd op het oud-Engelse idee van een Sunday roastbeef. Voor iedereen die van een goede en volle brunch houdt, zeker het proberen waard.

Restaurant Amsterdam: Blue Spoon Andaz

Een open keuken met een uitgebreid brunchbuffet, wie wil dat nou niet. Salades, vlees, vis, broodjes you name it, they got it. Daarnaast is er nog een á la carte menu voor degene, die graag net iets meer wit. Oh en did I mention the dessertafel? Geweldig. Neem lekker een glaasje champagne erbij en geniet de rest van de middag gezellig met vrienden en familie van een super brunch. De brunch is iedere zondag verkrijgbaar!

Brunchen bij Gin Neo Bistro & Wines Amsterdam

Brunchen bij Gin Neo Bistro & Wines Amsterdam

Restaurant Amsterdam: Gin Neo Bistro & Wines

Iedere zondag houdt Gin Neo Bistro & Wines een freestyle food tasting. Wat houdt het in? Er wordt deze middag gekookt met de left overs. Deze krijgen een gastronomische twist en worden vervolgens als kleine hapjes aan de gasten opgediend. Daarnaast haal je bij de bar mimosa’s, bloodymary’s of andere cocktails. Leuk om even bij te kletsen met wat vrienden.

Dit zijn momenteel onze to go plekjes voor een brunch in Amsterdam. Ken jij nog andere restaurants voor een goede brunch? Feel free to let us know!

 

Lees ook ons artikel over:

Beste Italiaanse Restaurants in Amsterdam  –  Top 6 Sushi in AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon AmsterdamPop-up Restaurants Amsterdam Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam West

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

Dim Sum now AmsterdamDe Koevoet Lindenstraat AmsterdamGinger Bar & Bites Amsterdam De Pijp – Restaurant Breda AmsterdamPikoteo Amsterdam – Mr Porter Spuistraat AmsterdamChoux AmsterdamRestaurant Anna Amsterdam – Restaurant Adam Amsterdamde Japanner Amsterdam de PijpBurger Bar Burgerlijk Runstraat Amsterdam Olivers Crazy Kitchen AmsterdamHealthy food Snckbr Amsterdam – Hangar Amsterdam  – Dis Amsterdam West – de Italiaan Amsterdam – Cannibale Royale Handboogstraat AmsterdamCannibale Royale Ruysdaelkade Amsterdam de Pijp – Vondelpark 3 Amsterdam – Van t Spit Amsterdam de PijpVan t Spit Amsterdam West – Bos en Lobster Amsterdam West – The Harbour Club Café Amsterdam – Carels Eetcafe Amsterdam de Pijp

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends