Het is de laatste dag van februari en ook deze maand waren er weer veel nieuwkomers. We hebben  een kort overzicht gemaakt van de nieuw geopende restaurants in Amsterdam. Jullie hebben ze misschien al één voor één voorbij zien komen, maar voor het geval je er één hebt gemist kun je die hier terug vinden en via de link nog even iets meer erover lezen.

Nieuwe restaurants in Amsterdam

de-beroemde-dudok-appeltaart-nu-ook-in-amsterdam

de-beroemde-dudok-appeltaart-nu-ook-in-amsterdam

Dudok Patisserie Amsterdam, taart Amsterdam

Ons adresboekje heeft er een vetgedrukte naam bij; DUDOK. Voor de lekkerste taarten en andere zoetige lekkernijen, kan je nu ook langs de Zuid-as.

Happy Itlay Amsterdam, Italiaans Restaurant Amsterdam

Afgelopen woensdag opende Happy Italy twee nieuwe vestigingen, waarvan één in ons eigen Amsterdam. Ze staan bekend als de “fast Italian”, super snel je pasta of pizza voor je neus. En het smaakt allemaal heerlijk!

Amsterdam cocktailweek, festival Amsterdam

Een nieuw gaaf evenement staat voor de deur, namelijk de eerste Amsterdam Cocktail Week. Van maandag 6 tot en met zondag 12 maart kun je niet alleen genieten van heerlijke cocktails bij verschillende bars in Amsterdam, ook kun je deelnemen aan de leuke en leerzame workshops!

Papa John’s Amsterdam, Pizza Amsterdam

Papa John’s is taking over the city! Amsterdam heeft inmiddels al 4 vestigingen waarvan er 3 onlangs zijn geopend en om nog even gekker te doen, staan er dit jaar nog een aantal openingen gepland in onze hoofdstad… Pizza anyone?

Dunkin Donuts Amsterdam, Donuts Amsterdam

Goed nieuws voor alle donut and sugar lovers. Dunkin Donuts komt terug naar Nederland! Heerlijke donuts zoals je ze uit Amerika kent.

Koala Republic, café-restaurant Amsterdam

Het wachten is bijna voorbij, afgelopen jaar schreven we over Koala Republic en de openingsplannen. Nu is het dan echt bijna zover. Eén dezer dagen gaan de deuren open.

Libertine café café, Restaurant Amsterdam

Libertine café café, nee het is geen typefout, het is de naam van het nieuwe restaurant van horeca-ondernemers Steven Pooters en Casper Reinders. Je vindt dit nieuwe stekje in de Wolvenstraat en kunt er de hele dag door terecht.

Sushito Amsterdam, hotspot Amsterdam

fresh-colors-at-sushito-amsterdam

fresh-colors-at-sushito-amsterdam

Voor alle mensen die nooit kunnen kiezen wat ze willen eten en waar ze willen eten, komt Sushito met dé oplossing. Deze nieuwe hotspot biedt je namelijk, zoals je met deze naam al verwacht, Japanse sushi, maar daarnaast ook Hawaiaanse poké bowls en Mexicaanse burrito’s. Ja, dat lees je goed, een mengelmoes van alles.

De Biertuin Amsterdam, tweede locatie Amsterdam

De Biertuin kennen we inmiddels allemaal wel van de Linnaeusstraat in Oost, maar binnenkort kunnen we ook van de biertjes genieten en van de kip van het spit, op de Prinsengracht.

Georgette Amsterdam, café Amsterdam

De George-familie breidt zich uit. Binnenkort opent namelijk Georgette op de P.C. Hooftstraat. Een café waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch, brunch, bubbels en lekkere hapjes.

Bar Sue Amsterdam, Café-bistro Amsterdam

Voor de vroege vogels is Bar Sue al open vanaf 9 uur in de ochtend, en dan blijven ze ook nog open tot de late uurtjes. Begin je dag met een goed kopje koffie en kom vervolgens weer terug voor een lekkere warme lunch of diner.

Braai Amsterdam, BBQ Amsterdam

Een plek waar alles draait om de barbeque en samenzijn, Braai Amsterdam. Goed nieuws want ze krijgen per april een tweede plekje bij het Westerpark.

Mastino V Amsterdam, pizzeria Amsterdam

heerlijke-pizza-bij-mastino-v-amsterdam

heerlijke-pizza-bij-mastino-v-amsterdam

Bij pizzeria Mastino is de menukaart grotendeels al ‘vegan’ samengesteld, maar de nieuwe vestiging, genaamd Mastino V, zal zich nóg meer gaan richten op vegetariërs en veganisten.

De Bajes Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Amsterdams eerst echte street art restaurant is met De Bajes een feit. Gevestigd op het Rembrandtplein, maar je wilt dit plekje echt niet missen.

Le Pain Quotodien Amsterdam, Spuistraat Amsterdam

Le Pain Quotidien heeft er weer een nieuwe locatie bij, dit keer aan het begin van de Spuistraat. Maar we hebben nog een nieuwtje…. 1 april zal er ook nog een locatie aan het Oosterpark geopend worden.

 

Een behoorlijke lijst alweer voor deze korte maand, maar nu op naar maart!

Lees ook ons artikel over:

Italiaans Restaurant Amsterdam –  Sushi AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar AmsterdamTapas AmsterdamBrunch Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends