Het is de laatste dag van januari  en ook deze maand waren er weer veel nieuwkomers. We hebben  een kort overzicht gemaakt van de nieuw geopende restaurants in Amsterdam. Jullie hebben ze misschien al één voor één voorbij zien komen, maar voor het geval je er één hebt gemist kun je die hier terug vinden en via de link nog even iets meer erover lezen.

Nieuwe restaurants in Amsterdam

Pop-up Bar broker, Bar Amsterdam

Ze zijn wekelijks open van donderdag tot en met zaterdag, maar wees er snel bij,want de deuren zijn niet al te lang meer geopend.

Wrap ’n Rolling Amsterdam, Shop Amsterdam

je-wraps-van-wrap-n-rolling-nu-ook-op-het-kwakersplein

je-wraps-van-wrap-n-rolling-nu-ook-op-het-kwakersplein

Met ingang van 3 januari kun je nu ook op het Kwakersplein terecht voor je heerlijk wraps van Wrap ’n Rolling. Ze werken samen met Good To Go en versieren deze winter de kiosk met allerlei lekkernijen.

De Vlieg Amsterdam, pop-up Bar Amsterdam

Als Amsterdamse foodie ben je waarschijnlijk al best bekend met het restaurant D’Vijff Vlieghen. Je zult het dan leuk vinden om te horen dat zij een nieuwe pop-up bar hebben geopend onder de naam “De vlieg”.

Yumler Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Yumler, Good food made easy zoals ze het zelf zeggen, klinkt ons in ieder geval al goed in de oren. Op de Jan Evertsenstraat zal hun “kantine” dagelijks open zijn. Heerlijke versgemaakte maaltijden, drankjes en hapjes.

The Avocado show Amsterdam, Restaurant Amsterdam

In Amsterdam kun je niet gek genoeg denken, dus waarom ook niet een restaurant openen waar alles draait om de avocado?

Restaurant Zuid, Restaurant Amsterdam

Dit voorjaar zal hét nieuwe restaurant van Michiel van der Eerde openen in Amsterdam Zuid, met de toepasselijke naam “Restaurant Zuid”.

De Biergrill Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Van kreeft naar bier, saté en biefstuk, Bos en Lobster laat haar concept los en gaat over op een nieuw concept.

Restaurant Moer Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Biologisch genieten,in het nieuwe Restaurant MOER, aan de Overtoom. Gezond en vooral veel groentes, alles biologisch en zoveel mogelijk lokaal, wij houden ervan.

borrelen-bij-borrl-kitchen-amsterdam

borrelen-bij-borrl-kitchen-amsterdam

Borrl Kitchen Amsterdam, Bar Amsterdam

Borrl Kitchen, een bar waar je heerlijk kunt borrelen met je beste vrienden en vriendinnen, en tegelijkertijd een plek waar je ‘s ochtends even heerlijk geniet van je ontbijt.

Cha House Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Heerlijke dimsum, sushi en nog veel meer in dit Japans/Chinese geïnspireerde restaurant. Did anyone say dimsum?

Onigiri Ya Amsterdam, Japanse foodstore Amsterdam

Wauw, Onigiri YA!, op de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam, heeft de lekkerste Japanse snacks om op te peuzelen.

Ms Crumbs Amsterdam, Bakery Amsterdam

Oh my! Wat heeft het centrum er een geweldig nieuwe foodspot bij. Ms Crumbs is een plekje waar je jezelf eens lekker kunt trakteren op de lekkerste zoetigheden, smoothies en broodjes.

Stach Amsterdam, Asian Food court Amsterdam

En ze doen het weer! Stach heeft een nieuwe locatie geopend en dit keer op de Overtoom. Dit keer met een Aziatische twist…

Restaurant Park Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Het welbekende Hotel Arena heeft een renovatie ondergaan. Onlangs opende hier het nieuwe prachtige PARK café-restaurant. En wow wat is het mooi geworden. Aan de westkant van het Oosterpark loop je rechtstreeks het restaurant binnen. Deze plek is open, warm en sfeervol en bestaat uit eentoegankelijke lounge, sfeervolle bistro en een stijlvol restaurant met mooi gedekte tafels.

Temakery Amsterdam, Restaurant Amsterdam

alleen-maar-verse-en-gezonde-producten-bij-temakery-amsterdam

alleen-maar-verse-en-gezonde-producten-bij-temakery-amsterdam

Gezond eten in het hartje van de Pijp, Temakery to the rescue! Een casual menu met verschillende power boosts om de dag weer mee door te komen, net wat we nodig hebben.

Wyers Bar en Restaurant Amsterdam, Amsterdam Centrum

“Hoogstaand Amerikaans comfortfood met een Hollandse twist” Het is de belofte van de nieuw te openen Wyers Bar en Restaurant. Het eerste onderdeel van de trilogie van het Kimpton De Witt hotel.

House Bar Amsterdam, Bar Amsterdam

Een cocktailbar in Amsterdam is altijd meer dan welkom. De House Bar is dan ook weer een mooie aanwinst voor het centrum. En ja, dit is onderdeel twee van de trilogie van het Kimpton De Witt hotel.

Miss Louisa Amsterdam, Bakery Amsterdam

En nummer drie van de trilogie van Kimpton De Witt is; Miss Louisa Coffee & Beignets! Een walhalla voor de zoetekauwtjes onder ons.

 

Het nieuwe jaar is met al die leuke plekjes alleen maar nog beter geworden. Welke bezoek jij als eerst?

Lees ook ons artikel over:

Italiaans Restaurant Amsterdam  –  Sushi AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar AmsterdamTapas AmsterdamBrunch Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends