Met het einde van november in zicht en veel nieuwkomers in deze maand, hebben we een kort overzicht gemaakt van de nieuw geopende restaurants in Amsterdam. Jullie hebben ze misschien al één voor één voorbij zien komen, maar voor het geval je er één hebt gemist kun je die hier terug vinden en via de link nog even iets meer erover lezen. En dan nu…op naar de feestmaand december!

Yay health store and more
Alle healthy foodlovers mogen in hun handjes knijpen. Yay health store & more in de Pijp is niet alleen een café, waar je gezond kunt eten. Je kunt er ook kleine boodschappen doen en voor openingstijd zelfs aan de yogalessen deelnemen.

The uptown meatclub
RAWR! Puur en eerlijk vlees straight from the grill. De echte vleesliefhebber mag dit plekje op de van Baerlestraat echt niet missen!

Supperclub
De Supperclub is verhuisd naar het historische Odeon pand aan de Singel in het centrum van Amsterdam. Het vertrouwde Supperclub concept wordt hier naar een hoger niveau getild.

Apt. cocktailbar

cocktail drinken bij Apt. cocktailbar

cocktail drinken bij Apt. cocktailbar

Bij een diner of feestje in de Supperclub, drink je vooraf een heerlijke cocktail of whisky bij Apt cocktail bar. Ze zitten direct naast de Supperclub in het Odeon.

People’s place no. 5
De naam doet je er niet aan denken, maar People’s place no.5 is toch echt een heus Italiaans restaurant. Niet groot, niet klein, wel altijd vol en alleen open op donderdag- en vrijdagavond. Reserveren is daarom aan te raden.

People’s Place deli
Een drukke agenda? People’s place deli op de Overtoom in Amsterdam bereidt voor jou heerlijke verse soepen, broodjes, gebakjes, sapjes en andere lekkernijen. Snel en makkelijk meenemen, of daar eten, alles kan.

Gin Neo Bistro & Wines
Laat je verrassen met een 5-gangen menu voor slechts 45 euro. Net als de eigenaar en tevens chef Jin Hu is het eten niet in hokjes te plaatsen en is het altijd weer een verrassing wat er op je bord ligt.

DIS
Voor degenen die houden van lekker, verantwoord en gezond eten, opende Dis haar deuren op het Haarlemmerplein in Amsterdam West. Of je nu trek hebt in een broodje, een warme of koude hap, de mensen van Eat Dis staan van ’s morgens tot ’s avonds voor je klaar.

Eten bij DIS in Amsterdam

Eten bij DIS in Amsterdam

Pop-up bar Pand10
Sinds 30 oktober is er een leuk nieuw pop-up concept in Amsterdam, máár wees er snel bij ,want voor je het weet zijn ze weer weg. Benieuwd naar het concept? #Claim dan snel je biertje bij Pand10!

Adam
Onlangs opende restaurant Adam haar deuren aan de Overtoom in Amsterdam Oud-West. Met een “no-nonsens restaurant” visie, waarbij de kwaliteit van de gerechten uit de Franse keuken voorop staan.

Pop-up Batoni Khinkali
Deze winter staat het Beukenplein in Amsterdam Oost in het teken van Georgische Khinkali (een soort dumplin, maar dan anders). Batoni Khinkali is zeker een bezoekje waard, al is het maar voor de ervaring, dus wees niet te laat.

Hangar
De nieuwste hotspot van Amsterdam-Noord heeft haar deuren geopend. We hebben het dan natuurlijk over Hangar. Niemand minder dan GTST-acteur Tim Immers is de trotse eigenaar van dit nieuwe stekje. Pecan pie salted chocolate bars, vijgentaart, en nog veel meer lekkers en gezelligheid.

Food market Yada Yada
De naam Yada Yada verwijst naar een gezellige babbel en dat is ook wat de bedoeling is van de oprichters. Een plek waar mensen gezellig met elkaar eten, drinken, kletsen en genieten van amusement.

Tweede locatie Bakers & Roasters
Vorige maand opende Bakers & Roasters haar tweede locatie op het Kadijksplein in Amsterdam en wij kunnen niet blijer zijn. Een samensmelting tussen Nieuw Zeelandse en Braziliaanse invloeden zorgen voor een standvastig concept wat het duidelijk goed doet in ons kleine kikkerlandje.

Bowie
Zaterdag 14 november opende restaurant Bowie haar deuren, aan de Eerste Jacob van Campenstraat in de Amsterdamse Pijp. Bowie draait onder de leiding van dezelfde eigenaar als Mems. Drank vloeit en feestelijke sfeer all over the place.

Piadina bar
Piadina bar brengt een stukje van de Italiaanse keuken naar Amsterdam en zoals de naam het al zegt heeft zij als specialiteit de piadina. Een Italiaans platbrood gevouwen met een vulling, een soort kruising tussen een taco en een calzone.

Taproom
Nieuw in de Amsterdamse Pijp is de “”Taproom””, waar je kunt kiezen uit wel meer 20 verschillende bieren, koud en rechtsreeks van de tap. Als je houdt van het proeven en ontdekken van nieuwe bieren is dit zeker je tijd waard; de mannen achter Taproom zijn daar zelf namelijk ook gek op.

Een flinke lijst deze maand. Heb jij al één van de nieuwe locaties bezocht? Of hebben we een spot over het hoofd gezien? Laat het ons weten.

Lees ook ons artikel over:

Beste Italiaanse Restaurants in Amsterdam –  Top 6 Sushi Restaurants in Amsterdam – Dim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon Amsterdam – Pop-up Restaurants Amsterdam – Restaurants Lunch Amsterdam – Restaurants Dinner Amsterdam – Restaurants Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

Restaurant Dim Sum now Amsterdam – Restaurant De Koevoet Lindenstraat Amsterdam Jordaan – Restaurant Mr Porter Spuistraat Amsterdam – Restaurant Choux Amsterdam Ruyterkade – Restaurant Anna Amsterdam – Restaurant Adam Amsterdam – Restaurant de Japanner Amsterdam de Pijp Albert Cuypstraat – Burger Bar Burgerlijk Runstraat Amsterdam 9 straatjes – Restaurant Olivers Crazy Kitchen Amsterdam Zuid – Healthy food Snckbr van Woustraat Amsterdam Zuid – Restaurant Hangar Amsterdam – Dis Amsterdam West – Restaurant de Italiaan Amsterdam Oud-West – Restaurant Cannibale Royale Handboogstraat Amsterdam – Cannibale Royale Ruysdaelkade Amsterdam de Pijp

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Alle nieuwkomers in Amsterdam van de maand november, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends