In het chique Amsterdam-Zuid vind je Arti Choc. Een chocolaterie met een zeer uitgebreid assortiment aan bonbons en truffels, welke van de beste ingrediënten gemaakt worden, en in talloze smaken en vormen te krijgen zijn. Naast een chocolaterie is het ook een patisserie, met een assortiment aan verse koffie en gebak en uit de vriezer kroketten, quiches en ragout envelopjes om mee te nemen. In de zomer kun je er ook Italiaans schepijs krijgen van ambachtelijke ijspecialist Monte Pelmo uit de Jordaan.

Het concept van ArtiChoc is heel puur; Uitsluitend werken met de allerbeste kwaliteit grondstoffen. Het zoveel mogelijk weglaten van suiker. Met een flinke dosis passie en creativiteit kan het bijna niet mislukken.
Chocolade met het hoogste percentage cacao van Callebaut, verse vruchten, heerlijke room, versgebrande noten van Gotjé en de distillaten en wijnen van de buurman. Alles wordt verwerkt in de open keuken achter in de winkel. Deze zuivere ingrediënten bepalen niet alleen de kwaliteit van de bonbons, ze geven ook de mogelijkheid aan mensen met verschillende allergieën of voedingsintoleranties er van mee te genieten. Zo zijn er producten in het assortiment die lactosevrij, cacaovrij en glutenvrij zijn.

Adres: Koninginneweg 141, Amsterdam
Buurt: Oud Zuid
Website: Arti Choc

Bonbons

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.7/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Arti Choc Chocolaterie op de Koninginneweg, 7.7 out of 10 based on 6 ratings
Share this article with your friends