Het is alweer mei, een nieuwe maand, nieuwe lijst. Tijd voor de gouden oude restaurants van Amsterdam. Elke maand brengen we een aantal vergeten, gouden oude restaurants onder jullie aandacht. Om je zaak “in the picture” te houden zul je toch je kwaliteit moeten handhaven en dat gebeurt bij deze zaken, welke wel echt weer eens een bezoekje waard zijn.

Beste restaurants Amsterdam

Par Hasard Amsterdam

Par Hasard Restaurant Amsterdam voor friet

Par Hasard Restaurant Amsterdam voor friet

Heerlijke gerechten gebaseerd op de Belgische frituur. Verschillende recepten worden geserveerd met heerlijke huisgemaakte friet. Van biefstuk en steak tot bitterballen en salades. Alles vers en huisgemaakt. Ook ideaal om hier wat te bestellen en mee te nemen naar het Sarphatiepark om de hoek!

Genki Sushi Amsterdam

Eén van onze favoriete spots voor een lekkere sushi roll is Genki Sushi Amsterdam. Je eet de sushi met dit weer heerlijk in de tuin, terwijl je je onderdompelt in de geluiden van de stad. Gezellig met vrienden genieten van een heerlijk stukje vis, of geniet van één van de andere heerlijke gerechten.

THT (Tolhuistuin) Amsterdam

Niet alleen hebben zij een ideaal groot terras met overzicht over het IJ, ook hebben ze heerlijke gerechten en leuke hapjes om te delen. Of je hier nu zit om een middagje te werken, onder het genot van een lunch, of je gezellig met vrienden wilt borrelen, je zit hoe dan ook goed.

Luden Amsterdam

Luden Amsterdam het voorgerecht

Luden Amsterdam het voorgerecht

Dit is echt een go-to brasserie voor iedereen. Heb je zin in een kop koffie op het terras, een snelle lunch aan het water, of een uitgebreid diner in de grote zaal? Iedereen is welkom en er is voor ieder wat wils. Een relaxte sfeer en lekkere hapjes zorgen ervoor dat iedereen zich hier op z’n gemak voelt.

Café Hoppe Amsterdam

Eén van Amsterdams oudste cafés is Café Hoppe aan het Spui. Naast een ontbijtje en verschillende lunchsandwiches kun je hier ideaal borrelen. Biertje in je hand, bitterbal in je andere hand en een avond met extreme gezelligheid is wat je kunt verwachten. Naast de borrel en bierkaart hebben ze ook nog verschillende likeuren en Jenevers.

Heb jij nog andere golden oldies? Laat het ons gerust weten.

Lees ook ons artikel over:

Italiaans Restaurant Amsterdam –  Sushi AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar AmsterdamTapas AmsterdamBrunch Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends