In November opent de unieke hang-out spot YAY healthstore&more haar deuren in de Amsterdamse Pijp. Het motto van YAY luidt als volgt: It’s EASY beiing green. Tegenwoordig leidt ongeveer ieder stadsmens een mega druk leven; werk, opleiding, vrienden, sport en ga zo maar verder. De drang om deze drukke, soms chaotische, levensstijl te combineren met een healthy way of life, is nog altijd aanwezig, maar niet altijd even makkelijk uit te voeren.” Say no more ” dachten de meiden van YAY healthstore&more.

Vega en eerlijke producten bij YAY

De zaak wordt gerund door Kelly Zaal en Nanda van Aalst, beiden gek op rawfood, health en sport. Samen hebben ze hun passie voor gezond leven gebundeld en zijn ze met het concept YAY health- store & more gekomen.

Wat kun je van ze verwachten? In de store kan je allerlei vega en eerlijke producten kopen van rauwe chocolade tot yogakleding en zelfs make-up. Het café zal voor elk moment van de dag vers bereide gerechten serveren, daarnaast kan je je eigen thee van de theewand plukken. En ook voor je dagelijke kop koffie zit je in het café goed.

Maar daar blijft het niet bij! Naast al deze heerlijke gezonde lekkernijen bieden ze voor en na de openingstijden ook nog eens yogalessen in verschillende stijlen.

Kortom YAY Healthstore & more is de nieuwe health- en lifestyle hangout-spot, welke ons het complete healthconcept biedt, met verschillende (rawfoods)workshops, detoxes en work-outs.  Vanaf 10 november kunnen we bij ze terecht, yay!

Healthstore&more
Buurt: De Pijp

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends