Er waait een nieuwe wind in Amsterdam en wel in oud-west! Er is namelijk nieuw leven geblazen in het vroegere “werkende hart” van west. Dit hart, oftewel de oude tram remise aan het Bellamyplein, is in ere hersteld en doet nu dienst als centrum voor media, mode, cultuur, ambacht en horeca.

Van vooral dat laatste worden we erg blij. 2 Weken geleden opende Brasserie Halte 3 (hoe toepasselijk) als eerste etablissement haar deuren voor het publiek. Bij deze industriële en toch ook gezellige brasserie kan je vrijwel de hele dag terecht (ontbijt, lunch, borrel en diner).

De schappelijk geprijsde kaart biedt voor ieder wat wils. Mensen die moeilijk kunnen kiezen zijn hier echter wel aan het verkeerde adres…Van oesters en heerlijke Eradus wijn tot steak tartare en van zeebaarsfilet tot de garnalenkroketten van Oma Bob, Halte 3 biedt haar gasten een uitgebreide (wijn)kaart om van te kiezen. Als het aan de eigenaren ligt wordt Halte 3 “een plek waar je nooit meer weg wilt en een plek waar je altijd terugkomt”. Als het aan ons ligt ook!

Psssst…de 4 heren openen dit jaar nog twee eetgelegenheden: MeatWest en de Foodhallen, die net zoals Halte3 in Hal 3 van de hallen gevestigd zullen zijn. Hierover binnenkort meer…..

Adres: Bellamyplein 51, Amsterdam
Buurt: Oud West
Website: Halte 3
Sfeer: Gezellige, hippe sfeer
Prijscategorie: lunch/voorgerecht gem. € 9,50 – hoofdgerecht gem € 13,50 – huiswijn € 3,50
Terras: ja

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.2/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Brasserie Halte 3 Bellamyplein , 7.2 out of 10 based on 6 ratings
Share this article with your friends