Afgelopen maandag (30november) was het dan zo ver, de winnaars van de Entree & Style Awards zijn bekend gemaakt en ook Amsterdam is in de prijzen gevallen. Een jury, bestaande uit 11 kritische leden, heeft de afgelopen maanden verschillende plekken in het land bezocht om de beste in het vak te vinden. Uiteindelijk zijn er 12 winnaars gekozen die maandag tijdens een grote uitreiking in Hilversum bekend zijn gemaakt.

Benieuwd naar de Amsterdamse winnaars? Lees dan snel verder.

Beste Amsterdamse zaken volgens de Entree Hospitality & Style Awards

Beste cocktailbar: The Dutchess is uitgeroepen tot beste cocktailbar van Nederland. O.a. de uitgebreide kaart met “vergeten” cocktails, vernieuwde trendy cocktails, charismatische bartenders en de presentatie van de drankjes, hebben deze bar hun award opgeleverd.

Best Hotel Design: Als een tijdloze klassieker wordt het Hoxton Hotel in Amsterdam omschreven. Het Hoxton weet zowel hotelgasten als stadbewoners binnen te halen. Zowel het ontwerp als de styling hebben volgens de jury een eigen handschrift. En met de bruisende publieke ruimte, sfeervolle en warme kamers heeft zij de jury weten te overtuigen.

Beste restaurant design: Rijks in het Amsterdam Rijksmuseum. De indeling met heldere zichtlijnen en verschillende ruimtes doen het Rijksmuseum eer aan. Een tijdloze klassieker. Zonder stilistische elementen en overbodige toevoegingen weet Rijks volgens de jury toch een intieme sfeer te creëren.

De winnaars van de Hospitality & Style Awards 2015

De winnaars van de Hospitality & Style Awards 2015

Best Coffee Concept: Bocca Coffee. Een coffee place waar daadwerkelijk ALLES in het teken staat van koffie. Alle zet-technieken zijn aanwezig en het nieuwste apparatuur is nog niet uitgebracht of het is al binnen. De beste barista’s maken de beste en mooiste koffie voor je klaar. Daarnaast fungeert Bocca Coffee ook nog eens als trainingslocatie én etalage voor ondernemers in de koffie wereld.

Best Barista: We blijven even in de koffie wereld, want ook de beste barista bevindt zich in Amsterdam. Wouter Andeweg, ja die van Bocca Coffee, is door de jury uitgeroepen tot beste barista van het land. Vooral in de specialty and personality ronde heeft hij de jury weten te overtuigen.

Hospitality & Style award: Yossie Eliyahoo is met de Hospitality & Style award uitgeroepen tot horeca-ondernemer van het jaar. De afgelopen jaren heeft hij met zijn onderneming The Entourage Group verschillende grote namen in Amsterdam weten op te zetten -denk aan Izakaya, The Butcher en Momo-. De jury omschrijft hem als een ondernemer met lef, visie en een ware ondernemingsgeest.

 

Nou je ziet het, er zijn flink wat prijzen in onze hoofdstad gevallen! Trots op Amsterdam.

 

Lees ook ons artikel over:

Beste Italiaanse Restaurants in Amsterdam –  Top 6 Sushi Restaurants in Amsterdam – Dim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon Amsterdam – Pop-up Restaurants Amsterdam – Restaurants Lunch Amsterdam – Restaurants Dinner Amsterdam – Restaurants Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

Restaurant Dim Sum now Amsterdam – Restaurant De Koevoet Lindenstraat Amsterdam Jordaan – Restaurant Mr Porter Spuistraat Amsterdam – Restaurant Choux Amsterdam Ruyterkade – Restaurant Anna Amsterdam – Restaurant Adam Amsterdam – Restaurant de Japanner Amsterdam de Pijp Albert Cuypstraat – Burger Bar Burgerlijk Runstraat Amsterdam 9 straatjes – Restaurant Olivers Crazy Kitchen Amsterdam Zuid – Healthy food Snckbr van Woustraat Amsterdam Zuid – Restaurant Hangar Amsterdam – Dis Amsterdam West – Restaurant de Italiaan Amsterdam Oud-West – Restaurant Cannibale Royale Handboogstraat Amsterdam – Cannibale Royale Ruysdaelkade Amsterdam de Pijp

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Share this article with your friends