Dr. Blend een superfood store op de Herenstraat heeft begin januari zijn deuren geopend. Nog geen twee maanden open en nu al een groot succes. Eigenaar Jamahl, expert op het gebied van superfoods, is op dit nieuwe idee gekomen, omdat, buiten dat superfoods een echte hype is, mensen weinig tijd hebben om ook daadwerkelijk gezonde smoothies klaar te maken. Daarnaast is het ook vaak lastig om te weten wat lekker is om met elkaar te combineren.

Jamahl noemt Dr. Blend ook wel een Jamin voor volwassenen. Vrouwen zijn al een tijd gek op de superfood hype, maar Jamahl hoopt ook de heren te gaan enthousiasmeren met zijn smoothies.

Op de kaart staan een achttiental smoothies, waarvan de meeste gemaakt met de lekkerste en meest gezonde producten; waaronder  Maca poeder, tarwegras, Goji bessen etc.. Ook hebben ze gezonde wraps. Wat met één soort wrap begon zijn er inmiddels na een aantal weken drie, spicy-chicken, chicken-curry en tonijn. Echt een enorme aanrader is de smoothie Dr. Wheatgrass Wonder, heerlijk fris en enorm gezond, en de spicy chicken- wrap. Om je vingers bij af te likken.

Behalve gezonde smoothies en wraps serveren ze ook Vascobello koffie en is er een uitgebreid winkeldeel met gezonde superfoods, raw ingrediënten en natuurlijke verzorgingsproducten. Elke ochtend serveren ze van 07.30-09.00 koffie voor een €1,– perfect dus even snel voor werk. Ook hebben ze een loyaltyprogramma. Bij een volle kaart krijg je een gratis smoothie naar keuze!

Als het zo doorgaat kunnen we Dr. Blend misschien ook wel op andere locaties gaan vinden. Maar zoals Jamahl zegt; eerst hiereen goede basis op zetten voor hij kijkt naar uitbreiding.

Dr. Blend is zeven dagen in de week geopend. Maandag-Vrijdag 07.30-18.00uur en zaterdag en zondag van 10.00-18.00uur.
Mis Dr. Blend dus niet en ga hier om je dag goed te beginnen een heerlijke vitamineboost halen!

Adres: Herenstraat 23, Amsterdam
Buurt: Centrum, grachtengordel
Website: drblend.nl
Prijscategorie: Smoothies normaal €4,50 en Large €5,50, wraps €4,50
Sfeer: Relax, even snel binnen wandelen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Dr. Blend Herenstraat, 7.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends