Eten bestellen, wij zijn er zelf nooit zo’n fan van. Ongezellig, vaak ongezond, niet warm, of misschien nog erger; te lang warm geweest en vaak ook nog te duur. Bij eten afhalen is het dus veelal de vraag: Wat en Waar?!

Sinds kort hoef ik die vraag niet meer te stellen. Sinds een week of vier haal ik minimaal één keer per week af bij Ed’s. Ed’s, waarschijnlijk bij vele bekend, schijnt al meer dan 20 jaar een begrip te zijn in Amsterdam maar ik had helaas  nog nooit gehoord van Ed’s. Jammer, want het eten is hier echt top en nog bijna lekkerder dan uit eten gaan.

Ed’s zit op de Alexander Boersstraat in Oud-Zuid en op de Tilanusstraat in Oost. De Alexander Boersstraat is de vestiging die nu alleen maar open is gezien ze de vestiging is Oost aan het verbouwen zijn. Deze is vanaf 15 december weer open. De website van Ed’s kun je bezoeken als je je weer even in de 90’s wilt wanen, maar doet echt te kort aan de kwaliteit van de verse groenten en het perfect gegaarde vlees. De Indonesische rijsttafel van Ed’s behoort zeker tot één van de favorieten in Amsterdam.

Adres: Alexander Boersstraat 31 en Tilanusstraat 71
Buurt: Zuid en Oost
Website: Ed’s
Prijs: ca. €10 p.p.
Keuken: Indonesisch
Belangrijk: Alleen afhalen en catering

Ed's afhaal Indonees

Ed’s Indonesisch afhaalservice

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 3 votes)
Ed's Indonesische afhaalservice Oud Zuid en Oost, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
Share this article with your friends