Het ontbijt wordt gezien als de belangrijkste maaltijd van de dag, daarom vonden wij het leuk om een aantal van onze favoriete ontbijtplekjes in Amsterdam met jullie te delen.

Gezellig een avondje uit eten gaan doen we allemaal, de één soms vaker dan de ander. Lekker eten en gezellig lang tafelen. Het ontbijt wordt vaak juist snel en gehaast gedaan, dat is best logisch, want we leven nu eenmaal in een tijd waarin alles sneller dan snel moet. Maar mocht je nu een ochtend meer tijd hebben, of wil je in het weekend met je geliefde of wat vrienden gezellig ontbijten? Probeer dan zeker eens één van de volgende zaken.

5 keer exclusief ontbijten in Amsterdam

Restaurant Blue Spoon in het Andaz Hotel

Pannenkoeken, wafels, wentelteefjes, roerei, omelet en een uitgebreid ontbijtbuffet. Met een ontbijt als wat hier geserveerd wordt, begin je je dag in ieder geval heel goed. De gerechten zijn gemaakt met gebruik van seizoensgebonden ingrediënten en produkten van lokale boeren en tuinders, dat proef je. A must try is het roerei met garnalen en een stukje homemade brood! Smullen!

Mr Porter in het W Hotel

Een heerlijk gepocheerd eitje bij Mister Porter in Amsterdam

Een heerlijk gepocheerd eitje bij Mister Porter in Amsterdam

Een ontbijtbuffet komt hier samen met heerlijke en originele á la carte gerechten. Denk aan Bircher muesli, homemade focaccia, full English breakfast en zelfs steak & eggs. Voor ieder wat wils. Een plek waar je geniet van een ontbijt op een exclusieve plek met prachtig uitzich over Amsterdam. A Must try is de Poached Egg & Avocado on Sourdough toast en Pancakes with Mixed Berries!! Yummie!

5&33

Je vindt hier een uitgebreide menukaart met veel lekkers. Van een simpel broodje met boter en jam, ham of kaas voor de kleine eter, tot ei op verschillende manieren klaargemaakt, met eigen gekozen toevoegingen als vlees en groenten voor de wat grotere ontbijter. En ook voor degenen die houden van verse sapjes, detoxsapjes en yoghurt- ontbijtjes kun je je hier goed zitten.

Pressroom in het INK Hotel

Een zoet ontbijtje bij the Pressroom

Een zoet ontbijtje bij Pressroom Amsterdam

American pancakes, eggs Benedict, French toast, fruit salad, detox juice, virgin cocktails, sandwiches en ga zo maar verder. Het is bijna niet voor te stellen, dat iemand hier niets kan kiezen voor het ontbijt. Niet meer dan logisch dat het in de ochtend gezellig is met allerlei mensen die hier een hapje komen ontbijten.

The Lobby in Hotel V

Nog zo’n fijn plekje waar je kunt genieten van een lekker ontbijtje is The Lobby in Hotel V. Van huisgemaakte granola, heerlijke Bocca koffie, verschillende broodjes en natuurlijk niet te missen eggs Benedict. Ga lekker zitten en wordt rustig wakker, terwijl je geniet van een vers huisgemaakt ontbijt.

 

Dit zijn een aantal favoriete exclusieve plekjes van Culi om een ontbijtje te nuttigen. Hebben jullie nog aanraders voor een lekker exclusiever ontbijt? Laat het ons weten.

 

Lees ook ons artikel over:

Beste Italiaanse Restaurants in Amsterdam  –  Top 6 Sushi Restaurants in Amsterdam – Dim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon Amsterdam – Pop-up Restaurants Amsterdam – Restaurants Lunch Amsterdam – Restaurants Dinner Amsterdam – Restaurants Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

Restaurant Dim Sum now Amsterdam – Restaurant De Koevoet Lindenstraat Amsterdam Jordaan – Restaurant Mr Porter Spuistraat Amsterdam – Restaurant Choux Amsterdam Ruyterkade – Restaurant Anna Amsterdam – Restaurant Adam Amsterdam – Restaurant de Japanner Amsterdam de Pijp Albert Cuypstraat – Burger Bar Burgerlijk Runstraat Amsterdam 9 straatjes – Restaurant Olivers Crazy Kitchen Amsterdam Zuid – Healthy food Snckbr van Woustraat Amsterdam Zuid – Restaurant Hangar Amsterdam  – Dis Amsterdam West – Restaurant de Italiaan Amsterdam Oud-West – Restaurant Cannibale Royale Handboogstraat Amsterdam – Cannibale Royale Ruysdaelkade Amsterdam de Pijp

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends