Vanavond is de officiële opening van Holy Ravioli! Je kunt vanavond, vanaf 18uur, samen met Holy Ravioli proeven en borrelen om met hun de officiële opening te vieren.

If ravioli is your religion, then I have found your church! Sinds 26 september jl. kunnen ravioli liefhebbers hun hart ophalen bij de winkel van Holy Ravioli, op de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam Oud-West.
Gemak dient de mens, moeten de heren van Holy Ravioli wel gedacht hebben. Op elke willekeurige dag van de week kunnen mensen bij dit gezellige en frisse zaakje namelijk terecht voor zelfgemaakte ravioli, Italiaanse koffie; een pasta van de dag en/of huisgemaakte pesto’s, sauzen, chutney’s en soepen. De ravioli is ook verkrijgbaar in een “zelf te bereiden” variant, waarbij je je favoriete ravioli bevroren mee naar huis kunt nemen, om daar vervolgens met je eigen kookkunsten de show te stelen. Ideaal.

Op de wekelijks wisselende kaart van Holy Ravioli vind je een tal van goed geprijsde gerechten. Wie geen zin heeft om te koken kan kiezen uit vijf verschillende kant-en-klare maaltijden en wie nog even in de pannen wilt roeren heeft keus uit twaalf verschillende soorten ravioli, die per 100 gram verkocht worden. Heel handig dus als je niet zo goed kunt kiezen of gewoon meerdere smaken wilt proberen.
Wij gingen voor de ravioli gevuld met kalfsgehakt, salie, gorgonzola, aubergine, zontomaat en spinazie ricotta. Deze werden allemaal keurig afgewogen en verpakt. Waarna we bij het afrekenen nog een aantal bereidingstips kregen. Wat wil je nog meer!?
Thuis aangekomen was het een kwestie van het bereiden van salieboter (die ze trouwens ook bij HR verkopen), tomaten bakken, groene asperges grillen en de ravioli koken.

Binnen vijftien minuten stond er een simpele, maar heerlijke maaltijd op tafel en konden we met onze ravioli proeverij beginnen. Wat meteen opviel was de dikte van het deeg, deze is lekker dun en smelt op je tong. De ravioli gevuld met gorgonzola/aubergine en zontomaat was vol (maar niet vet) van smaak en lekker smeuïg. De ravioli gevuld met kalfsgehakt en salie daarentegen was heerlijk maar een beetje droog. Als laatste proefden we de spinazie ricotta ravioli en zoals zijn voorgangers al deden vermoeden was ook deze groene variant erg lekker. Een dikke aanrader dus.
Wanneer ga je naar Holy Ravioli? Als je zin hebt in een lekker bord eerlijke zelfgemaakte ravioli, maar geen zin hebt om deze zelf van scratch te maken. Voor het geld hoef je het in ieder geval niet te laten want voor zes en een halve euro heb je al een kant-en-klare daghap en voor twee personen ravioli ben je voor acht euro klaar. Leuk detail: bekende restaurants (o.a. de Italiaan, Pllek en Plantage Amsterdam) in Amsterdam besteden het maken van hun ravioli uit aan Holy Ravioli.

Ga vanavond dus zeker even langs om deze heerlijke raviolo te proeven en te proosten op een smakelijk succes!

Adres: Jan Pieter Heijestraat 88
Buurt:  Oud-West
Website: Holy Ravioli
Sfeer: Fris
Rekening: Ravioli voor twee personen: acht euro
Reserveren: Nee, je kan hier alleen afhalen
Kraanwater: Nee
Terras: Nee

 

Holy Ravioli

Holy Ravioli

 

 

 

 

 

 

Vind hier andere italiaanse Restaurants in Amsterdam:

Restaurant De Koevoet Lindenstraat Amsterdam Jordaan

Restaurant De Italiaan Amsterdam Bosboom Toussaintstraat

Pizza bij Mastino in Amsterdam de PijpItaliaanse Bar Gallizia in Amsterdam OostIl Pecorino Wilhelmina Dok in Amsterdam NoordEddy Spaghetti in Amsterdam OostAmericano Bar & Kitchen aan de AmstelGrand Café De Balie Amsterdam op de Kleine-GartmanplantsoenHoly Ravioli op de Jan Pieter HeijestraatRenato’s Pizzeria Karel du JardinstraatCaffe 500 in de PijpBruschetteria Bocconi SpaarndammerstraatPizza bij Da Portare Via op 4 locaties in AmsterdamRestaurant Spaghetteria in Amsterdam WestRestaurant Pasta Pasta in Amsterda de Pijp

 

Lees ook ons artikel over:

Top 6 Sushi Restaurants in Amsterdam

Dim Sum Amsterdam

Foodhallen Amsterdam

 

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon AmsterdamPop-up Restaurants Amsterdam Restaurants Lunch Amsterdam Restaurants Dinner AmsterdamRestaurants Borrel Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.2/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
officiële opening - Goddelijke ravioli van Holy Ravioli op de Jan Pieter Heijestraat, 8.2 out of 10 based on 5 ratings
Share this article with your friends