Het Meibock Festival, het zusje van het Bokbier Festival dat later in het jaar plaatsvindt, is gewijd aan het Meibock (lentebier) uit Nederland en andere landen. Het festival keert terug op zondag 13 april 2014  in de prachtige kerk van Pierre Cuypers, de Posthoornkerk, aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam.

De kerk biedt die dag onderdak aan een ruime keuze van Meibocken en andere voorjaarsbieren uit binnen- en buitenland. Veel bieren van tap, bekend en vooral minder bekend, een aantal van fles en als elk jaar weer een aantal primeurs. Allemaal bieren gebrouwen voor het seizoen van de lente. De bieren kunnen geproefd worden uit het 15cl proefglas. Voor de verzorging van de inwendige mens zijn er bij de cateringstand hapjes verkrijgbaar. En voor de chauffeurs is er frisdrank beschikbaar. Wij raden echter sterk aan per openbaar vervoer of lopend te komen, de kerk is uitstekend bereikbaar.

De Posthoornkerk staat op loopafstand van het Centraal Station. Vanuit het station de Prins Hendrikkade naar rechts toe volgen tot aan de Singel. Bij het begin van de Singel rechts de Haarlemmerstraat in. Op nummer 124-126 staat de kerk.

Adres: Posthoornkerk, Haarlemmerstraat 124-126, Amsterdam
Entree: € 7,- inclusief festivalglas.
Tijd: 13.00-20.00 uur
Munten: € 2,- per stuk
Starterspakket: € 20,- (glas, boekje, entree, 7 munten en een coupon voor een bier van De Prael).
Bij inlevering van uw glas krijgt u € 2,- terug.
Website: Meibockfestival

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Meibock Festival Haarlemmerstraat , 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends