Ja, je leest het goed, het alom bekende Supperclub heeft haar plekje op de Jonge Roelensteeg achtergelaten en is nu verhuisd naar het historische pand Odeon aan de singel 460 in Amsterdam. Het vertrouwde concept is vernieuwd en naar een volgend niveau gebracht, om zo het Amsterdamse restaurant- en nachtleven nog meer persoonlijkheid mee te geven.

Wat het interieur betreft kunnen we nog steeds het witte decor verwachten, maar staan er ook nog een aantal verassingen voor ons klaar. Supperclub blijft een restaurant, galerie, club en bar in één, waar mensen achteraf met een verhaal naar huis gaan en spannende foodspektakels hebben ervaren. Daarnaast is er de cocktailbar Apt, waar zowel bekende als nieuwe cocktails te verkrijgen zijn en zit er in het Odeon naast Supperclub ,de plek Hoppa, een bierbar. Hierover komende week meer.

Maandelijks worden er feesten georganiseerd, welke  volgens een bepaald thema zijn ingericht, ‘headliners’ zoals ze het zelf noemen. De komende maand is de headliner “Vogue”.

Supperclub is 7 dagen per week geopend.  Het diner begint dagelijks om 20:00 na reservering. Een kaart is er niet. Er wordt namelijk gewerkt met een chef’s menu, dat  per persoon 69 euro kost. Ook voor grote groepen is het mogelijk hiervan gebruik te maken.

Supperclub Amsterdam
Singel 460 Amsterdam
Buurt: centrum

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Nieuw: Supperclub is verhuisd naar Odeon in Amsterdam Centrum, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends