De zomer is in volle gang (al merken we dat deze week niet helemaal) en dat betekent dat er weer veel horeca nieuws is. In Amsterdam beleef je never a dull moment, dat bewijzen onderstaande nieuwe restaurants en evenementen maar weer. Enjoy!

Nieuwe restaurants Amsterdam

  • Lazuur, Amsterdam Noord: de eigenaren van Lastage* en souschef van Kaagman & Kortekaas startten restaurant Lazuur in Amsterdam Noord. Lastage kennen we natuurlijk als sterrenrestaurant aan de Geldersekade en ook Kaagman & Kortekaas is een groot favoriet. Kortom: deze nieuwe parel is het (om)fietsen waard.
  • Foodtruck Tjaps opent pop-up restaurant op het Veronicaschip: de mannen van foodtruck Tjaps openden vorig weekend hun pop-up restaurant op het Veronicaship. Je kent ze vast van hun heerlijke broodjes en dito salades. Nu hoef je niet meer te wachten tot het volgende (food)festival, want de heren zitten hier als gebakken.
  • Nieuw Baohuis in Amsterdam West: op het Limburgstirumplein opent Baohuis. Je kan hier terecht voor Bao’s en Taiwanees eten. Naast lekkere bao’s kan je er ook terecht voor crispy chicken en kimchi pannenkoeken.
  • Ken Sushi Bar, Amsterdam West: vlakbij Edel opent Ken Sushi Bar, een sushizaak waar je sushi eet zoals in Japan. Ga hierheen voor kakelverse sushi zoals je nooit eerder proefde.
Baohuis Amsterdam West – Culi Amsterdam

Ander nieuws

Mama Kelly is overgenomen door Debut Horeca. In eerste instantie gaat het alleen om de vestiging in Den Haag, maar later dit jaar volgt ook de Amsterdamse locatie. Wees gerust, er zal niks veranderen aan het concept.

Evenementen

Elke zondag – Bottomless brunch bij Café Ons Huis

Aan de Rozenstraat kan je goed terecht voor verschillende horecagelegenheden, zo ook bij Café Ons Huis. De naam klinkt niet alleen gezellig, de Bottomless Brunch ook. Je eet hier een twee- of driegangenlunch inclusief onbeperkt bubbels. Een goede start van de zondag.

Jansz – Culi Amsterdam

Elke zondag in juli & augustus – Rosé Sundays bij Jansz.

Yes, elke zondag kan je bij Jansz. (Pulitzer) terecht voor de Rosé Sundays. Wat je hier kan verwachten? Een intieme sfeer en véél rosé. Het perfecte recept voor een luie zondag.

20 & 21 juli – Green pop-up market bij Hoxton

Greenbeauty Market is een online shop waar je natuurlijke, organische en veganistische beautyproducten vindt. Voor een weekend hebben ze een pop-up store, namelijk in The Hoxton. Geniet van een drankje aan de bar en shop erop los.

Brunch bij Hoxton – Culi Amsterdam

21 & 28 juli – Bottomless Disco Brunch bij Hoxton

De naam van deze brunch zegt het al: je kan hier schaamteloos genieten van onbeperkt prosecco’ mimosa’s en bellini’s, naast dat je heerlijk eet en danst op de beats van de DJ’s van Wax Records. Waar wacht je nog op? Blok je agenda en spice je zondag op bij Hoxton.

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West –Restaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon Amsterdam – Huis van Lopez Amsterdam – The Seafood Market Amsterdam – life of pie amsterdam – Pikoteo – Koevoet Amsterdam – Burgerlijk Amsterdam – Pesca Amsterdam – The Pool Amsterdam – Vondelpark 3 – Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdam – de Italiaan Amsterdam – Mook Pancakes – Breda Amsterdam – buffet van odette – Brut de Mer – van t Spit – G’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk Amsterdam – Louie Louie Amsterdam – Hangar Amsterdam – Meneer de wit heeft honger – IENS Amsterdam – Tripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Zomerse update: nieuwe restaurants en food evenementen in Amsterdam, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends