VersVandaag afhaal-maaltijden op verschillende locaties
VersVandaag is een jonge start-up die gelooft in eerlijk eten. Lekkere en echt verse gerechten waar niks raars mee is gebeurt, geen onnatuurlijke toevoegingen of …
VersVandaag is een jonge start-up die gelooft in eerlijk eten. Lekkere en echt verse gerechten waar niks raars mee is gebeurt, geen onnatuurlijke toevoegingen of …
Zaterdag 4 april zal Rein haar tweede locatie openen aan de Wibautstraat, naast de Albert Heijn. Vorig jaar opende Rein al een eerste locatie aan …
Mei 2014 opende Van ‘t Spit al haar eerste locatie op de Clercqstraat in West. Na een enorm succesvol jaar, zal vanaf deze zomer, Van …
Afgelopen februari openden Ken en Ryuji, geboren in Japan en oud keukencrew van het met een Michelin ster bekroonde Yamazato in het hotel Okura, Restaurant …
Teds all day Brunch & Spirited High Tea is de nieuwe place to be voor locals & lovers.Een menukaart om je te verleiden, food that …
Half april zal Cocktailbar Porem haar deuren openen, gelegen tussen de Geldersekade en de Prins Hendrikkade in Amsterdam. Bij Porem willen ze het gezellige van …
Restaurant Cannibale Royale opend haar tweede locatie op de Ruysdaelkade in Amsterdam de Pijp. Vorig jaar maart openden de vijf heren die o.a. achter Hannekes …
J.D. Williams Whiskybar opende onlangs haar deuren aan de Prinsenstraat. De rechter kant van de zaak is authentiek ingericht, met een bakstenen muur, mooie banken en …
STAETS is de komende paar maanden de Culinaire Huiskamer van Felix in de Steigers op de Keizersgracht. Op 26 maart openen zij de deuren en …
Waldorf Astoria Amsterdam opent een tweede restaurant, genaamd Goldfinch Brasserie. Het eerste restaurant, Librije’s Zusje, was meteen een groot succes. Ze ontvingen direct twee Michelinsterren. …