Nog niet brak genoeg? Of juist zo’n giga kater, dat alleen een glas bubbels je weer op de been kan krijgen? Hier kun je vanavond op het nieuwe jaar proosten tijdens een nieuwjaarsborrel.

Nieuwjaarsborrel, diners en avondjes in Amsterdam

Restaurant Jackson Dubois

Restaurant Jackson Dubois is 1 januari fijn geopend, maar ze houden ook rekening met de echte partygangers, die dan pas net hun bed bereiken. Daarom op 2 januari een speciale nieuwjaarsborrel, met natuurlijk een glaasje bubbels. De borrel begint om 21:00.

Nieuwjaarsborrel bij Barca Amsterdam

Nieuwjaarsborrel bij Barca Amsterdam

Restaurant Barca

Toast het nieuwe jaar nog even extra gezellig in bij Barca Amsterdam. Je zit gegarandeerd relaxt in de banken en geniet tegelijkertijd van een lekker wijntje en een lekker hapje. Sleep je vrienden maar gewoon mee en vecht tegen die kater.

Restaurant Mazzo

Creëer je eigen nieuwjaarsborrel bij restaurant Mazzo in Amsterdam. Mazzo is de hele dag open, dus ook een lekkere lunch is hier op z’n plaats.

De Foodhallen

De Foodhallen is altijd een goed idee, dus waarom niet ook op nieuwjaarsdag? Om 13:00 staan de deuren alweer open. Struin lekker op je dooie gemak langs de stands. Misschien in plaats van een drankje een fijne detox-kuur? Jullie weten, bij de Foodhallen kan het allemaal.

Hotel Amrath

Een luxe nieuwsjaarsbrunch is mogelijk bij Hotel Amrath in Amsterdam. Heb je het de avond van tevoren beschaafd gehouden en lukt het je om 1 januari weer fris en fruitig uit de veren te stappen. Geniet dan zeker van deze speciale nieuwjaarsbrunch bij het Amrath Hotel in Amsterdam.

Restaurant L’invite

Bij restaurant L’invite kun je nu reserveren voor een 3-of 5-gangen lunch, inclusief champagne. Om het nieuwe jaar nog even extra goed te bezegelen. De lunch wordt geserveerd tussen 12:00 en 17:00, dus je kunt nog een beetje uitslapen.

Toasten op het nieuwe jaar bij restaurant Razmataz Amsterdam

Toasten op het nieuwe jaar bij restaurant Razmataz Amsterdam

Razmataz

Ook in het restaurant Razmataz, op het Hugo de Grootplein, wordt op 1 januari een nieuwjaarsborrel gegeven. Vanaf 15:00 is iedereen welkom in een huispak. Gezellig op het nieuwe jaar proosten met oliebollen  of bitterballen en glaasjes bubbels.

Café Lennep

Net als vorig jaar organiseert ook dit jaar café Lennep weer een nieuwjaarsborrel. Een borrel(of twee), een snack en veel gezelligheid. Reserveren is niet nodig. Je kunt vanaf 14:00 gewoon binnen schuiven.

Je ziet het, genoeg nieuwjaarsborrels in Amsterdam te vinden. Happy New Year!

 

Lees ook ons artikel over:

Beste Italiaanse Restaurants in Amsterdam –  Top 6 Sushi Restaurants in Amsterdam – Dim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon Amsterdam – Pop-up Restaurants Amsterdam – Restaurants Lunch Amsterdam – Restaurants Dinner Amsterdam – Restaurants Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

Restaurant Dim Sum now Amsterdam – Restaurant De Koevoet Lindenstraat Amsterdam Jordaan – Restaurant Mr Porter Spuistraat Amsterdam – Restaurant Choux Amsterdam Ruyterkade – Restaurant Anna Amsterdam – Restaurant Adam Amsterdam – Restaurant de Japanner Amsterdam de Pijp Albert Cuypstraat – Burger Bar Burgerlijk Runstraat Amsterdam 9 straatjes – Restaurant Olivers Crazy Kitchen Amsterdam Zuid – Healthy food Snckbr van Woustraat Amsterdam Zuid – Restaurant Hangar Amsterdam – Dis Amsterdam West – Restaurant de Italiaan Amsterdam Oud-West – Restaurant Cannibale Royale Handboogstraat Amsterdam – Cannibale Royale Ruysdaelkade Amsterdam de Pijp

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends