Olivers crazy kitchen Helicopterstraat Amsterdam Zuid

Olivers crazy kitchen Helicopterstraat Amsterdam Zuid

Afgelopen maandag, 7 september, heeft Oliver’s Crazy Kitchen haar deuren geopend in Amsterdam Zuid. Verwacht geen typisch restaurant ergens pontificaal in de stad. Het restaurant is gevestigd midden op een bedrijventerrein in Amsterdam Zuid, eventjes weg van alle drukte.

Oliver’s Crazy Kitchen in Amsterdam Zuid heeft door de bijzondere lichtval in het glazen dak een warm en ruimtelijk, toch licht en fris gevoel, dit met behoud van de industriële uitstraling.

Olivers crazy kitchen Helicopterstraat Amsterdam Zuid

Olivers crazy kitchen Helicopterstraat Amsterdam Zuid

Oliver’s Crazy Kitchen heeft een open keuken, waardoor je als gast alle gezelligheid en gekkigheid van de keuken meekrijgt. Niet alleen voor een lunch of diner staan ze voor je klaar; je kunt er ook terecht voor een take-away maaltijd of verschillende events; als een businessvergadering en zelfs een receptie. Voor degene die wel van de menukaart willen genieten, maar dit liever thuis of op het werk doen, kun je ook gebruik maken van hun bezorgdienst.

De dinerkaart bestaat uit diverse gerechten in verschillende categorieën, van soepen en salades tot vlees en vis. En ook voor de vegetariërs onder ons staan er een aantal gerechten op de kaart. De lunchkaart biedt verschillende belegde broodjes, soepen, wraprolls en fruitsalades. Ideaal voor een lunch op het werk.

Kortom Amsterdam is weer een veelzijdig restaurant rijker!

 

Adres:Helicopterstraat 28, Amsterdam
Buurt: Amsterdam Zuid
Website: Oliver’s Crazy Kitchen

Lees ook ons artikel over:

Top 6 Sushi Restaurants in AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon AmsterdamPop-up Restaurants Amsterdam Restaurants Lunch Amsterdam Restaurants Dinner AmsterdamRestaurants Borrel Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends