Een primeur! In Amsterdam West wordt een restaurant geopend, waarbij je écht alles zelf moet doen en je zero personeel aantreft. Foodsy wordt op 5 november geopend door sterrenchef en bedenker Edwin Sander. Met zijn nieuwe concept wil hij een absolute game changer in de wereld van restaurants introduceren.

Self service restaurant aan het Hugo de Grootplein

Geen personeel betekent in dit geval ook écht géén personeel. Als gast, maak je je eigen eten, tap je je eigen bier en schenk je je eigen wijn. Je bent hier ober, bartender, kok en ook afwasser. Sander zelf is er in principe alleen om de deuren te openen en te sluiten, verder moet je het zelf regelen.

Door middel van een kaart en borden op de muur kook je zelf stapsgewijs de meesterlijk gerechten van Foodsy en kan je je vrienden versteld doen staan, zelfs zonder kookervaring. Betalen doe je simpel via een I-pad die is aangesloten op een pinapparaat.

De opening is op donderdag 5 november in het Ensuite van Razmataz aan het Hugo de Grootplein in Amsterdam. Foodsy zal doorgaans open zijn van 19:00 tot 23:00.

Foodsy

Hugo de Grootplein 15 Amsterdam

Buurt: Amsterdam West Website: http://www.foodsy.amsterdam/

Foodsy
Hugo de Grootplein 15 Amsterdam
Buurt: Amsterdam West

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends