Sinds april zit er een nieuwe leuke zaak in Amsterdam West, cafe Panache. Je voelt hem misschien al aankomen, dit is zien en gezien worden. Na veel goede verhalen over het eten, dat in Panache geserveerd wordt, gehoord te hebben ben ik overtuigd om een vorkje te prikken in dit nieuwe etablissement.

Internationale entourage bij Cafe Panache in Amsterdam West

Ik kan niet anders zeggen: deze ‘nieuwe tent’ is meer dan prachtig! Bij binnenkomst stap je voor je gevoel Amsterdam uit en loop je een internationale entourage tegemoet. Wat een fantastische sfeer hebben ze met de inrichting in dit restaurant weten te bewerkstelligen. Alles klopt. Van de tafels, de lampen, de open keuken tot de verlichting, die iedere tafel afzonderlijk een klein beetje aandacht geeft.

Panache baseert haar gerechten op het aanbod van de ten Katemarkt. Zo is er een driegangenmenu ‘van de markt’ te verkrijgen voor 30 euro en een x aantal losse gerechten tegen een tevens prima prijs. Het driegangenmenu deze avond bestaat uit: vooraf een Noordzee krabsalade (helaas was de krab op en aten we als alternatief eendenborst) met saffraanmayonaise en aardappelkrokantjes op een mooie gelei van tomaat; als hoofd een prachtig gegaard stuk sukade met Pommes Dauphine, gele biet en een rode wijnsaus, en het nagerecht bestaat onder andere uit cheesecake, zacht gegaarde perzik en vanilleijs.

Alle gangen waren stuk voor stuk goed op smaak en prachtig bereid. De rode wijn bij het hoofdgerecht was heerlijk, al moesten we de bediening van deze avond een beetje helpen met het uitzoeken van de wijnen, deze kennis was nog niet helemaal paraat, maar het eten en de wijnen mogen er zijn, wat een genot!

Adres:  Ten Katestraat 117, Amsterdam
Buurt: Amsterdam West
Website: Café Panache
Terras: Ja
Kraanwater: Ja
Prijscategorie: voorgerechten vanaf €7, hoofdgerechten vanaf €16
Sfeer: trendy, hip, internationaal

Cafe Panache Amsterdam West

Cafe Panache Amsterdam West

Cafe Panache Amsterdam West

Cafe Panache Amsterdam West

 

Lees ook ons artikel over:

Beste Dim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam

 

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon AmsterdamPop-up Restaurants Amsterdam Restaurants Lunch Amsterdam Restaurants Dinner AmsterdamRestaurants Borrel Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends