Op de Reguliersdwarsstraat is Imagin gevestigd. Een Pop-up Gin en Tonicbar. Imagin startte in Knokke en Brussel en is nu overgewaaid naar Amsterdam. Deze Pop-Up bar zal maar voor een paar weken, tot half augustus, op donderdag, vrijdag en zaterdag, vanaf 17 uur de meest lekkere en bijzondere gin en tonic’s serveren.

De verschillende Gin- en Toniccreaties zijn voortgekomen uit een samenwerking van professionele mixologists-en en creatieven. Verrassend, anders, bijzonder en spectaculair. Soms eenvoudig en soms complex zijn de Gin en Tonics welke ze hier serveren. De G&T’s worden bereid met zorgvuldig geselecteerde kruiden van over de hele wereld.

Imagin is een creatieve bar, met een Oosterse huiskamersfeer. Echte G&T aanraders zijn de Ginger en pepper Gin en Tonic en de Cinnamon, pepper en apple Gin en Tonic.

Imagin is nog maar twee weken open. Ga hier dus snel nog een heerlijke G&T drinken. Ze hebben ook een mooie binnentuin, dus bij goed weer is dit ook een perfecte spot.

Adres: reguliersdwarsstraat 40, Asmterdam (Boven Rose’s)
Buurt: Centrum
Website: Imagin
Prijscatgeorie: €10 per G&T
Sfeer: Trendy, Hip, Pop-Up

Foto: We've pop'd up in the heart of Amsterdam to share our secrets on how to concoct the perfect G&T. We look forward to serving you these upcoming weeks! Let's start today, the sun is shining!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Pop-Up G&T Bar Imagin, 9.5 out of 10 based on 4 ratings
Share this article with your friends