Geen idee hoe het met jullie zit, maar wij zijn al druk bezig geweest met terras hoppen bij verschillende restaurants in Amsterdam. Een drankje hier, een wijntje daar en lunch bij de volgende. Benieuwd, waar je in de Pijp gezellig kunt zitten om bij te kletsen en wat zon te vangen? Hier volgen 5 van onze favo plekjes.

Restaurants Amsterdam, 5x terrassen in Amsterdam

Wasserette Amsterdam

Voor een goede koffie en een lekkere en snelle lunch is de Wasserette Amsterdam je place to be. Makkelijk, snel en vooral ook gezellig! Een klassieker in de Amsterdamse Pijp, die inmiddels door menig Amsterdammer wordt bezocht. Simpel no-nonsens en lekker, zoals een terraslunch hoort te zijn.

Brut de Mer Amsterdam chef's special

Brut de Mer Amsterdam chef’s special

Brut de Mer Amsterdam

Klein maar fijn, heerlijke bubbels en oesters bij Brut de Mer Amsterdam. Denk je maar in, je zit heerlijk op een terras, zonnebril op je neus, zonnetje in je gezicht en dan komt de kelner aan met een glas heerlijke bubbels, een plateau met oesters, of jouw favoriete visgerecht. Dat is toch ideaal?! Je zit hier gezellig, op het Gerard Douplein in Amsterdam.

Barҫa Amsterdam

Je zit volop in de zon op het grote terras van Barҫa Amsterdam. Een lekkere kan sangria op tafel en daarnaast wat verschillende tapas van de nieuwe kaart; hoe goed wil je het hebben? Gewoon relaxt zitten en mensen kijken, onder het genot van een hapje en een drankje. Een absolute favoriet in de Pijp van Culi Amsterdam.

Café Binnen Buiten Amsterdam

Café Binnen Buiten heeft tijdens de zonnige dagen een heerlijk terras aan het wate,r waar je kunt genieten van o.a. lekkere drankjes, verse salades en heerlijke borrelhappen. Een Amsterdamse nuchtere sfeer zorgt ervoo, dat je je meteen thuis voelt en lekker ontspannen zit. Een lekker glas wijn in de hand, een aantal hapjes op tafel en de tijd vliegt voorbij, bij Café Binnen Buiten.

The Fat Dog Amsterdam hot dogs

The Fat Dog Amsterdam hot dogs

Fat Dog Amsterdam

En dan iets compleet anders, Fat Dog Amsterdam. Je eet je hier ongegeneerd rond aan die hotdogs of andere borrelhappen. Mooi aan het water, met een lekker koud biertje erbij, of een glas bubbels en je zit super relaxt. Altijd gezellig, altijd smaakvol en altijd een succes. De hotdogs zijn out of the world en daarnaast ook nog op het terras? Ideaal als je het ons vraagt.

Welk terras bezoek jij als eerst in de Pijp?

Lees ook ons artikel over:

Beste Italiaanse Restaurants in Amsterdam –  Top 6 Sushi in AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon AmsterdamPop-up Restaurants Amsterdam Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam West

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

Dim Sum now AmsterdamDe Koevoet Lindenstraat AmsterdamGinger Bar & Bites Amsterdam De Pijp – Restaurant Breda AmsterdamPikoteo Amsterdam – Mr Porter Spuistraat AmsterdamChoux AmsterdamRestaurant Anna Amsterdam – Restaurant Adam Amsterdamde Japanner Amsterdam de PijpBurger Bar Burgerlijk Runstraat Amsterdam Olivers Crazy Kitchen AmsterdamHealthy food Snckbr Amsterdam – Hangar Amsterdam – Dis Amsterdam West – de Italiaan Amsterdam – Cannibale Royale Handboogstraat AmsterdamCannibale Royale Ruysdaelkade Amsterdam de Pijp – Vondelpark 3 Amsterdam – Van t Spit Amsterdam de PijpVan t Spit Amsterdam West – Bos en Lobster Amsterdam West – The Harbour Club Café Amsterdam – Carels Eetcafe Amsterdam de Pijp

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends