Tijd voor een terugblik op de beste restaurants van Amsterdam uit 2015. Het is iedere week e komen en gaan va. nieuwe en oude restaurants, Het overzicht raak je daarmee makkelijk kwijt. Dit proberen wij altijd al een beetje makkelijker voor jullie te maken, door o.a. deze lijst met onze top 5 beste nieuwe restaurants in Amsterdam, die zijn geopend in 2015.

Restaurant Amsterdam, nieuwe restaurants

Breda Amsterdam dinner

Breda Amsterdam dinner

Breda Amsterdam

Zuid-Hollandse gezelligheid met smaakvolle Bourgondische cuisine in hartje Amsterdam. Ze zijn pas een paar maanden open (sinds december 2015), maar boy oh boy wat is het nu al een succes! Precies zoals ze beloofd hadden, eten van hoog niveau, waarbij het draait om de smaak van de producten. Als je hier nog niet geweest bent, kunnen we je zeker aanraden daar verandering in te brengen.

Mos Amsterdam

De ideale plek om deze zomer weer even lekker te genieten van de Franse keuken aan het Amsterdamse water. Met uitzicht op het Eye Museum en over ’t IJ, zitten wij bij Mos op het IJdok echt iedere keer weer heerlijk! Fijne sfeer, gezellige omgeving en heerlijk eten. Vers én met aandacht bereid dat is iets wat je hier zeker proeft.

Choux Amsterdam

Afgelopen jaar was het moment dat de founders van Choux Amsterdam, na twee succesvolle pop-up locaties, besloten een vaste locatie te openen en wel aan de Ruyterkade vlak bij Centraal Station. Het menu wisselt met enige regelmaat. Je kunt iedere keer kiezen uit een 3-, 4-, of 7-gangen menu. Vlees, vis en vegetarisch, however you want it. Geniet daarnaast van een heerlijk glas wijn in de moderne yet vintage omgeving en je avond vliegt voorbij!

Kaagman en Kortekaas Amsterdam

kaagman en Kortekaas Amsterdam voor een heerlijk diner

kaagman en Kortekaas Amsterdam voor een heerlijk diner

In het najaar van 2015 opende Kaagman en Kortekaas, een no-nonsense bistro, de deuren op de Sint Nicolaasstraat in het centrum van Amsterdam. Deze bistro is geïnspireerd op de huidige Franse bistro’s en draagt de naam van zijn chefs, Giel Kaagman en Bram Kortekaas. Veel wild en gevogelte en veel verse en heerlijke smaken. Een hele fijne uitbreiding van het Amsterdamse horeca-assortiment en zeker een must-try.

Gin Neo Bistro & Wines Amsterdam

Think out of the box bij Gin Neo Bistro & Wines! Altijd een verrassing wat je gaat eten, maar altijd een schot in de roos. Heerlijke én vooral ook pure smaken stelen de show. En heb je eens geen zin in een volledig diner, dan is borrelen op zondagmiddag hier een absolute aanrader! Drankjes, bites, vrienden en gezellig genieten van de laatste uurtjes van het weekend. Fun, fun,fun!

Welke restaurants zijn jouw favoriete nieuwkomer uit 2015?

Lees ook ons artikel over:

Beste Italiaanse Restaurants in Amsterdam –  Top 6 Sushi in AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon AmsterdamPop-up Restaurants Amsterdam Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam West

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

Dim Sum now AmsterdamDe Koevoet Lindenstraat AmsterdamGinger Bar & Bites Amsterdam De Pijp – Restaurant Breda AmsterdamPikoteo Amsterdam – Mr Porter Spuistraat AmsterdamChoux AmsterdamRestaurant Anna Amsterdam – Restaurant Adam Amsterdamde Japanner Amsterdam de PijpBurger Bar Burgerlijk Runstraat Amsterdam Olivers Crazy Kitchen AmsterdamHealthy food Snckbr Amsterdam – Hangar Amsterdam – Dis Amsterdam West – de Italiaan Amsterdam – Cannibale Royale Handboogstraat AmsterdamCannibale Royale Ruysdaelkade Amsterdam de Pijp – Vondelpark 3 Amsterdam – Van t Spit Amsterdam de PijpVan t Spit Amsterdam West – Bos en Lobster Amsterdam West – The Harbour Club Café Amsterdam – Carels Eetcafe Amsterdam de Pijp

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends