Yes! Het is weer tijd om alle nieuwkomers even op een rij te zetten. We hebben een kort overzicht gemaakt van de nieuw geopende restaurants in Amsterdam. Jullie hebben ze misschien al één voor één voorbij zien komen, maar voor het geval je er één hebt gemist, kun je die hier terug vinden en via de link nog even iets meer erover lezen.

Restaurant Amsterdam: Johns Bistro

Bij Johns Bistro kom je voor een hapje ongekunsteld en seizoensgebonden voedsel. Geen poespas, frutsels, namen waarbij je tijdens het uitspreken niet verder komt, dan de eerste drie letters en onnodig dure ingrediënten. Gewoon what you see is what you get zeg maar.

Restaurant Amsterdam: Pendergast (Smokehouse)

Pendergast is dé plek in Amsterdam West waar je heen gaat voor een gezellige avond, gevuld met lekker eten, lekker drinken en het Amerikaanse buren gevoel.

Restaurant Amsterdam: Daily Social

Daily Social Amsterdam introduceert ons in een nieuw culinair tijdperk. We mixen sport, “social food”, nieuwe cocktails en entertainment met elkaar en je krijgt Daily Social. Een plek voor een ervaring. Het eten is hier gelabeld als “fine social food” en wat dat inhoudt is eigenlijk heel simpel, het eten is in zulke porties gemaakt, dat je perfect met je vrienden kunt delen.

Dinner bij Yoepz Kip en Kreeft Amsterdam

Dinner bij Yoepz Kip en Kreeft Amsterdam

Restaurant Amsterdam: Yoepz Kip & Kreeft

De naam zegt het eigenlijk al, kip en kreeft, daar draait het om. Lekker gegrild en geschikt voor zowel een vriendelijk diner als een business lunch. Wat je niet meteen uit de naam haalt is, dat de inspiratie voor dit restaurant komt uit Portugal!

Restaurant Amsterdam: Changing Life Hub

Changing Life Hub, in Amsterdam-Noord, draait helemaal om het maximale uit jezelf te halen. De beste versie van jezelf zijn, zeg maar. Met alles onder één dak, denk aan een gym, loungeroom, bar met keuken, work space en ontspanningsruimte mét yogalessen, weten ze je bij Changing Life Hub een goed handje te helpen.

Restaurant Amsterdam: Souvla

Een nieuw restaurant, met een Mediterraanse insteek, is met Souvla een feit. De eigenaar van Souvla heeft als doel Amsterdam kennis te laten maken met de kunst van Mediterraans eten. Wij zeggen kom maar op, want Mediterraans is altijd goed.

Restaurant Amsterdam: Restaurant Hout Amsterdam

De naam zegt het al, alles bij Restaurant Hout Amsterdam bestaat uit hout. Van de stoelen en de vloeren tot de barkrukken en de fotolijsten. Dit is overigens niet de eerste locatie van Restaurant Hout, die is namelijk al in Haarlem. Het was tijd voor een nieuwe stap en dat is een locatie in onze bruisende Amsterdam.

Restaurant Amsterdam: The Meets

De Pijp heeft er weer een nieuwe hotspot bij met The Meets. Gezonder dan gezond, uit zich hier in de gluten- en suikervrije gerechten! Een lekker ontbijtje hier, misschien een lunch of juist een diner, it doesn’t matter. Bij The Meets weten ze voor iedereen lekkere gerechten en hapjes te creëren.

Bloody mary's bij Eastside in Amsterdam

Bloody mary’s bij Eastside in Amsterdam

Restaurant Amsterdam: Eastside

Eastside Amsterdam is open, en oh wat maakt ons dat blij. En ze zitten in…Oost, hoe kan het ook anders. Je kunt sinds kort op de Sumatrastraat genieten van dit heerlijke plekje. Een bistro in de New York-style, maar dan in bruisend Amsterdam.

Restaurant Amsterdam: De Kroon

Al 25 jaar bestaat restaurant De Kroon in Amsterdam, ze zijn niet meer weg te denken van het Rembrandtplein, maar inmiddels hebben ze wel een complete restyling ondergaan, want hé je moet met de tijd meegaan toch?

De lijst is weer aardig lang deze maand, hebben jullie al één van deze plekjes bezocht?

 

Lees ook ons artikel over:

Beste Italiaanse Restaurants in Amsterdam –  Top 6 Sushi in AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon AmsterdamPop-up Restaurants Amsterdam Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam West

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

Dim Sum now AmsterdamDe Koevoet Lindenstraat AmsterdamGinger Bar & Bites Amsterdam De Pijp – Restaurant Breda AmsterdamPikoteo Amsterdam – Mr Porter Spuistraat AmsterdamChoux AmsterdamRestaurant Anna Amsterdam – Restaurant Adam Amsterdamde Japanner Amsterdam de PijpBurger Bar Burgerlijk Runstraat Amsterdam Olivers Crazy Kitchen AmsterdamHealthy food Snckbr Amsterdam – Hangar Amsterdam – Dis Amsterdam West – de Italiaan Amsterdam – Cannibale Royale Handboogstraat AmsterdamCannibale Royale Ruysdaelkade Amsterdam de Pijp – Vondelpark 3 Amsterdam – Van t Spit Amsterdam de PijpVan t Spit Amsterdam West – Bos en Lobster Amsterdam West – The Harbour Club Café Amsterdam – Carels Eetcafe Amsterdam de Pijp

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends