Yes! Het is weer tijd om alle nieuwe restaurants van Amsterdam even op een rij te zetten. Daarom hebben wij even een kort overzicht gemaakt van de nieuw geopende restaurants in Amsterdam. Jullie hebben ze misschien al één voor één voorbij zien komen, maar voor het geval je er één hebt gemist, kun je die hier terug vinden en via de link nog even iets meer erover lezen.

Restaurant Amsterdam, nieuw in april

Cannibale Royale Amsterdam, L'Amsterdam burger du moment

Cannibale Royale Amsterdam, L’Amsterdam burger du moment

Restaurant Amsterdam, Cannibale Royale

Cannibale Royale is taking over the city! Met de eerste locatie in het centrum en de tweede locatie in de Pijp, opent nu ook de derde locatie aan de Wallen achter de Oude kerk. De derde locatie is nog niet open, maar over een paar weekjes moet het dan echt wel zo ver zijn!

Restaurant Amsterdam, Yummy Meals pop-up store

Yummy Meals, de naam verraadt het al, heerlijke “yummy” maaltijden, is wat je hier krijgt. En ja de titel lees je ook goed, de pop-up store (die stiekem al sinds februari open was) is nu ook officieel open. En je wordt met open armen ontvangen. Deze wil je niet missen.

Restaurant Amsterdam, ROOT Amsterdam

Eén van de beste plekjes in town, om even dat take-away health momentje te pakken, met het nieuwe, ja nieuwe menu. De nieuwe locatie is gevestigd op de Heisteeg, midden in het centrum, om de hoek van ’t Spui. Ideaal toch?

IJsmanschap Amsterdam, de nieuwste smaak mango-coconut

IJsmanschap Amsterdam, de nieuwste smaak mango-coconut

IJsbar Amsterdam, IJsmanschap Amsterdam

Afgelopen maand opende Amsterdam’s eerste eigen Popsicle-bar IJsmanschap op de Van Spilbergenstraat! Perfecte timing, want hoe je het ook wendt of keert, we gaan nu toch echt weer richting de warmere dagen. Je kunt hier terecht voor heerlijke vers gemaakte ijsjes, zonder toegevoegde geur- en smaakstoffen!

Café Amsterdam, Carels Amsterdam

Na bijna 10 jaar gesloten te zijn geweest is het legendarische restaurant/eetcafé Carels
in Amsterdam de Pijp terug van weggeweest; en hoe! Wat worden wij bij de redactie gelukkig, als een restaurant als Carels,klassieke gerechten goed uitvoert, met kundige bediening en een sfeer waardoor je er de hele dag wel wil blijven. Een gouwe ouwe is een nieuw jasje.

Bar Amsterdam, OCCO Amsterdam

Eén van onze favoriete hotels The Dylan heeft nu een nieuwe bar & brasserie midden in de 9-straatjes geopend. Het belooft een succes te worden want; kwaliteit, vakmanschap, service en design staan centraal. The Dylan sure does how to make foodies, like you and, me happy.

Restaurant Amsterdam, West-Indisch Huis

Het West-Indisch Huis Amsterdam, bestaat al geruime tijd, maar er is iets nieuws gaande! De toegang is straks namelijk niet meer alleen voor besloten groepen, maar ook voor het grote publiek, jij en ik dus!

Café Amsterdam, Bakery Bastards Amsterdam

Hmmm ze hebben hier zelfs een aantal van de meest perfecte taarten ever made. O.a. een mooie pecanpie en rijke choco fudge stelen de show. Daarnaast hebben ze ook heerlijke desserts die je niet wilt missen. En binnenkort opent de eerste locatie in het centrum van Amsterdam.

Restaurant Amsterdam, Moon Amsterdam

Moon Amsterdam is het nieuwe restaurant op de 19de etage van de A’DAM toren! Ergens in het begin van mei opent het restaurant voor het publiek! De samenwerking tussen signature chef Jaimie van Heije en chef-kok Tommy den Hartog heeft geleid tot spectaculaire gerechten. In combinatie met het “ronddraaiende” restaurant krijg je als gast één van de meest “spinning” en unieke culinaire ervaringen in Amsterdam.

Macaron Amsterdam voor heerlijke macarons

Macaron Amsterdam voor heerlijke macarons

Brasserie Amsterdam, Macaron By RJA Amsterdam

Afgelopen maand opende de nieuwste hotspot van Amsterdam op de Cornelis Schuytstraat, Macaron by RJA. Dat zijn dus heerlijke macarons, eclairs en lots of andere patisserie en trust me, deze lekkernijen wil je echt niet missen. Tip? Probeer ze gewoon allemaal, want ze zijn echt perfect.

Dit was ‘m weer voor april, maar wij hebben al in het vooruitzicht dat er een aantal leuke hotspots gepland staan voor mei!

Lees ook ons artikel over:

Beste Italiaanse Restaurants in Amsterdam  –  Top 6 Sushi in AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon AmsterdamPop-up Restaurants Amsterdam Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam West

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

Dim Sum now AmsterdamDe Koevoet Lindenstraat AmsterdamGinger Bar & Bites Amsterdam De Pijp – Restaurant Breda AmsterdamPikoteo Amsterdam – Mr Porter Spuistraat AmsterdamChoux AmsterdamRestaurant Anna Amsterdam – Restaurant Adam Amsterdamde Japanner Amsterdam de PijpBurger Bar Burgerlijk Runstraat Amsterdam Olivers Crazy Kitchen AmsterdamHealthy food Snckbr Amsterdam – Hangar Amsterdam  – Dis Amsterdam West – de Italiaan Amsterdam – Cannibale Royale Handboogstraat AmsterdamCannibale Royale Ruysdaelkade Amsterdam de Pijp – Vondelpark 3 Amsterdam – Van t Spit Amsterdam de PijpVan t Spit Amsterdam West – Bos en Lobster Amsterdam West – The Harbour Club Café Amsterdam – Carels Eetcafe Amsterdam de Pijp

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Share this article with your friends