Yes! Het is weer tijd om alle nieuwe restaurants van Amsterdam even op een rij te zetten. Daarom hebben wij even een kort overzicht gemaakt van de nieuw geopende restaurants in Amsterdam. Jullie hebben ze misschien al één voor één voorbij zien komen, maar voor het geval je er één hebt gemist, kun je die hier terug vinden en via de link nog even iets meer erover lezen.

Restaurant Amsterdam, nieuw in augustus

Bierfabriek Amsterdam, café Amsterdam

Per aankomende maand gaat de Bierfabriek verhuizen. Heel ver? Nee, belangrijk om te weten? Ja. Ze verhuizen slechts naar 50 meter vederop. Naar Brasserie Harkema, die afgelopen juli haar deuren na 13 jaar heeft gesloten.

knus gezellig en heerlijk eten bij Knus Amsterdam

knus gezellig en heerlijk eten bij Knus Amsterdam

Knus Amsterdam, café Amsterdam

Een super leuk café onder de naam KNUS heeft onlangs haar deuren geopend in Amsterdam Oost. Onder leiding van dezelfde eigenaren als brasserie Blazer in de Jordaan is dit plekje een nieuwe hotspot van Amsterdam geworden.

Suada Amsterdam, restaurant Amsterdam

SuAda, een restaurant met mediterrane keuken waar je op de begane grond en het terras kunt genieten van lekkere hapjes en drankjes, terwijl je uitkijkt op het Sloterplas.

Zeeburgerpad Amsterdam, restaurant Amsterdam

Er staan twee nieuwe restaurants gepland voor het begin van het Zeeburgerpad en de plannen maken ons in ieder geval al erg enthousiast. Zeeburgerpad 1 zal naar verluidt een laagdrempelig Amsterdams restaurant worden. Nummer 2 een combinatie tussen de Franse, Italiaanse en Oosterse keuken…let’s wait and see

Mama Dough Amsterdam, restaurant Amsterdam

Mamma mia! Mama Dough komt het Beukenplein onveilig maken, heerlijke verse pizza’s en andere Italiaanse lekkernijen voor Amsterdam. Voor degenen die graag een avondje tafelen is er meer dan genoeg ruimte, maar er is ook gedacht aan degenen die liever een pizza afhalen.

G’s Really Nice Place, bar Amsterdam

Omdat we maar niet genoeg van ze konden krijgen, opende G’s Really Nice Place onlangs een nieuwe bar. Drinks anyone? Even een opsomming voor de verbeelding; killer drankjes, een top sfeer en gezellige mensen… de droom van iedere Amsterdammer.

Café Amoi Amsterdam, café Amsterdam

Welkom op de Kinkerkstraat Café Amoi! Een Indonesische traktatie van heerlijke gerechten en lekkere drankjes staan hier binnenkort op het menu. Zoals ze zelf zeggen: spice up your life! Je kunt namelijk o.a. Daging Hijau, biefstuk met groene pepers verwachten.

binnenkort een zusje voor Bar Spek Amsterdam

binnenkort een zusje voor Bar Spek Amsterdam

Bar Spek Amsterdam, restaurant Amsterdam

Ons geliefde stekje Bar Spek krijgt een zusje. Al een behoorlijke tijd heeft Bar Spek, op de Admiraal de Ruijterweg, menig foodiehart gestolen, maar nu is dus ook een zusje, wiens naam we nog niet weten, op komst.

Gastrobar Paris Amsterdam, restaurant Amsterdam

Het vierde restaurant van Ron Blaauw is een feit! Gastrobar Paris, it is. De opening zal na de zomer plaatsvinden op het Kleine Garmantsplantsoen. Het restaurant komt in het oude restaurant Nacional van Casper Reinders.

Vinnies Amsterdam, deli Amsterdam

Eerst was daar nummer 1, toen kwam nummer 2 en ja nu is het tijd voor nummer 3. De derde locatie van Vinnies Amsterdam gaat zich vestigen op de Scheldestraat. We kunnen al beginnen met aftellen, want eind september moet het zover zijn.

Gin Neo Amsterdam, restaurant Amsterdam

Gin Neo Bistro heeft niet alleen de naam verkort naar Gin Neo; ze zijn sinds afgelopen maand ook nog eens verhuisd naar de Noorderstraat met een vernieuwd en aangepast concept voor nog betere kwaliteit en service. Nog geen plannen deze week? Laat je verrassen bij het nieuwe Gin Neo.

Donnies Dönner Amsterdam, café-bar Amsterdam

Geen döner zoals je het gewend bent, en geen broodjes kruidig vlees, zoals je het gewend bent. De twee broers Daan en Martijn hebben hun liefde voor döner vertaald naar funky döner-bar aan het Gerard Douplein.

Mr. Sister Amsterdam, restaurant Amsterdam

Amsterdam CS wordt een steeds aantrekkelijkere plek om een hapje te eten. De laatste tijd openen er leuke zaken, waaronder Mr. Sister. Een snel ontbijt, smakelijke lunch of verlaat diner, Mr. Sister heeft voor iedereen iets in petto.

Meatless District Amsterdam, restaurant Amsterdam

Lekker en vegetarisch eten. Van ontbijt tot borrelhap, lunch of diner, Meatless District heeft het allemaal. Vegetarische bitterballen en burgers? Deze meiden weten hoe het moet.

Seoul food Amsterdam take-away food

Seoul food Amsterdam take-away food

Seoul Food Amsterdam, café Amsterdam

Korean street food it is! Seoul Food aan de Kinkerstraat brengt de heerlijke lekkernijen uit Korea naar Amsterdam West. Lunchbreak? Guilty pleasure? Lekker trek? Genoeg goede redenen om eens langs Seoul Food te hoppen.

BAUT Amsterdam, restaurant Amsterdam

Op de derde verdieping van het voormalig V&D pand, vind je nu restaurant B&D…juist BAUT & Dreesman. Net als de vorige locaties, is ook deze maar van korte duur. Je kunt hier tot en met december iedere dag terecht voor een lekker kop koffie, smaakvolle lunch, een borrel, of een diner.

Toast Brothers Amsterdam, sandwich shop Amsterdam

Ohlala, een heuse sandwichshop heeft haar deuren geopend op de Eerste Constantijn Huygensstraat in West. Heerlijke verse broodjes, tosti’s wel te verstaan, is wat je kunt verwachten. En met vers bedoelen we kakelvers en met heerlijk bedoelen we geweldig!

Blue Boy Amsterdam, restaurant Amsterdam

Het is weer zover! Een geweldige horeca-ondernemer heeft wéér een nieuw stekje geopend in Amsterdam, dit keer een restaurant, onder de naam Blue Boy, van niemand minder dan Casper Reinders en Serge Rijn. Een restaurant en cocktailbar waar je gezien wilt worden.

H.burger Amsterdam, restaurant Amsterdam

Op de Clercqstraat pronken nu nog de woorden “coming soon”, maar ergens in de nabije toekomst opent H. Burger de deuren. De openingsdatum is nog niet bekend, maar ze zijn hard aan het werk, dus die zal ongetwijfeld snel om het hoekje komen kijken. Tot die tijd kunnen we alleen maar wegdromen bij de burgers en frietjes die hier geserveerd gaan worden.

Sjefietshe Amsterdam, pop-up restaurant Amsterdam

Bij de naam Sjefietshe denk je eigenlijk gelijk aan één ding…ceviche! En dat is precies waar het nieuwe pop-up restaurant om draait, heerlijke ceviches. Oké, ze zijn natuurlijk niet helemaal onbekend, máár de locatie is wel nieuw.

Monks coffee roasters Amsterdam, koffiebar Amsterdam

Bad morning? Haal nog snel even een ontspanningsmomentje bij Monks Coffee Roasters, gelijk een lekker hapje erbij en je dag kan starten. En heb je even geen tijd? Dan neem je je koffie gewoon to go Ideaal!

 

Wauw wat een lijst weer deze maand! Heb jij één van deze nieuwe plekjes al bezocht?

 

Lees ook ons artikel over:

Italiaans Restaurant Amsterdam  –  Sushi AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar AmsterdamTapas AmsterdamBrunch Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends