Yes! Het is weer tijd om alle nieuwe restaurants van Amsterdam even op een rij te zetten. Daarom hebben wij even een kort overzicht gemaakt van de nieuw geopende restaurants in Amsterdam. Jullie hebben ze misschien al één voor één voorbij zien komen, maar voor het geval je er één hebt gemist, kun je die hier terug vinden en via de link nog even iets meer erover lezen.

Restaurant Amsterdam, nieuw in juli

Brandend Zand Amsterdam, Pop-up Amsterdam

Sinds april staat pop-up foodtruck Brandend Zand op Het Stenenhoofd aan het IJ en de Westerdoksdijk. Lekkere hapjes van dumplings tot pindasoep, verrassende dranken en vooral een heleboel gezelligheid, speciaal voor de zomer.

Eten bij Meneer Nieges Amsterdam

Eten bij Meneer Nieges Amsterdam

Meneer Nieges Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Eten, drinken, relaxen en dansjes wagen; het kan allemaal bij het nieuwe restaurant Meneer Nieges aan de Westerdoksdijk. Wie hebben dat nieuwe plekje dan bedacht? Niemand minder dan dezelfde heren, die zitten achter het succes van o.a. Disco Dolly, Cannibale Royale en de Bloemenbar.

The Butcher Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Eén van de beste burgerbars ever! We kennen ze o.a. al van hun locatie op de Albert Cuyp, maar nu openen ze dus ook een restaurant nog dichterbij het centrum. Mals vlees, heerlijke smaken en een ideale sfeer. Of je nu trek hebt in een late breakfast, stevige lunch, heerlijk diner of een late night bite, The Butcher is the place to be.

Schattemoutje Amsterdam, Café Amsterdam

Kennen jullie de dames van Schatje Patatje nog? GOED NIEUWS! Ze hebben nu ook een breakfast club geopend, onder de naam SchatteMoutje. Oats en koffie voor de vroege vogels onder ons. Geen tijd om een ontbijtje te maken, ren even langs SchatteMoutje en een energievol ontbijt staat voor je klaar.

Brooks Brasserie Amsterdam, Brasserie Restaurant Amsterdam

Brooks brasserie is één van de leukste plekjes waar je heen gaat voor een ontbijt, lunch, diner of een drankje. Een gezellige ongedwongen sfeer in een brasserie, waar alleen gekookt wordt met verse en pure producten.

The fish Toko amsterdam

The fish Toko amsterdam

The Fish Toko Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Hoe en wat is nog niet bekend, maar binnenkort opent er in Amsterdam een nieuw visrestaurant onder de naam The Fish Toko. Wij zijn in ieder geval al reuze benieuwd! Het belooft een plek te worden waar vis, schaal- en schelpdieren met een Aziatische! twist de show gaan stelen. Klinkt nu al goed.

Yokiyo Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Terug van weggeweest opende heel recent onze vertrouwde zaak voor some good old Korean Barbecue Yokiyo weer een locatie in Amsterdam. Voorheen zaten ze op de Wallen, maar dit keer is stadsdeel Oost aan de beurt!

Salsa Shop Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Geen tijd om te lunchen? Laat klaar met werken en geen zin om thuis te moeten koken? Even een keer geen trek in die vaste hamburger to go? Mooi! Want je haalt nu gewoon een lekkere Mexicaanse hap op het stationsplein. Burrito’s, Taco’s en salsa’s, lots of salsa’s.

Wush Wurst & Schnitzelhaus Amsterdam, Restaurant Amsterdam

WuSH Wurst & Schnitzelhaus Amsterdam, opent deze zomer haar tweede locatie op Amsterdam Centraal Station. Authentiek Duits eten én drinken in het centrum van Amsterdam, dat hoor je niet vaak!

The Lobby Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Het is waar, afgelopen maand opende The Lobby haar tweede locatie in Amsterdam en wel op de Fizeaustraat in Oost. Met uitzicht op de Amstel skyline, kun je deze zomer terecht voor een lekker diner of drankje in de nieuwe vestiging van Hotel V’s restaurant The Lobby.

Auberge Jean & Marie Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Frans tafelen midden in de Pijp het kan bij het nieuwe restaurant Auberge Jean & Marie. Gevestigd op de Albert Cuypstraat, bieden zij niet alleen heerlijke gerechten uit de Franse keuken, maar ook nog eens een fijne wijnbar.

Borrelen bij Thijs Amsterdam

Borrelen bij Thijs Amsterdam

Thijs Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Fresh and improved, maar trouw aan traditie, is het vernieuwde Thijs aan de Prinsengracht. Nederlands’ jongste general manager Melle van Uden heeft samen met zijn team dit historische restaurant onder de loep genomen. Van kaart tot interieur, het heeft er allemaal aan moeten geloven. Alles met alle aandacht voor detail. Een absolute must-go restaurant!

Nest Amsterdam, Rooftop terras Amsterdam

Wie is er nu niet gek van rooftop terrassen in Amsterdam? Wij in ieder geval wel en bij NEST denken ze er hetzelfde over. On top of Amsterdam in een sfeer van natuurlijk groen, perfect!

Baires Amsterdam, Winkel Amsterdam

Oké, dit maakt ons dus héél enthousiast! Baires is het nieuwe plekje op de Bilderdijkkade, waar ze de overheerlijke Argentijnse Empanadas verkopen. Zet die empanada’s maar op dat boodschappenlijstje want je wilt ze echt niet missen.

Mooi Weer Bar Amsterdam, Bar Amsterdam

20 graden of meer? Dan is Mooi Weer Bar in de Kromhouthal in Noord open. Lagere temperaturen? Helaas, dan wordt het een ander plekje zoeken. Maar voorlopig kunnen we nog  van deze nieuwe bar genieten.

 

Dit waren ze weer voor deze maand. Heb jij al één van deze nieuwe plekje bezocht?

Lees ook ons artikel over:

Italiaans Restaurant Amsterdam  –  Sushi AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar AmsterdamTapas AmsterdamBrunch Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Share this article with your friends