Yes! Het is weer tijd om alle nieuwe restaurants van Amsterdam even op een rij te zetten. Daarom hebben wij even een kort overzicht gemaakt van de nieuw geopende restaurants in Amsterdam. Jullie hebben ze misschien al één voor één voorbij zien komen, maar voor het geval je er één hebt gemist, kun je die hier terug vinden en via de link nog even iets meer erover lezen.

Restaurant Amsterdam, nieuw in maart

Mossel & Gin X Cut Throat Amsterdam

Kennen jullie Mossel & Gin? Natuurlijk kennen jullie die. En Cut Throat… mannen? Waarschijnlijk ook wel. Goed nieuws voor fans van beide zaken, want zij hebben deze week de pop-up zaak van hun samenwerking geopend! Come and see.

SchatjePatatje Amsterdam voor gezonde friet

SchatjePatatje Amsterdam voor gezonde friet

SchatjePatatje Amsterdam

Homemade fried veggie fries it is. Weg met die vette aardappel patat en met de gezonde variant van zoete aardappel. Gezond eten staat hier bovenaan en na te hebben geconstateerd dat Amsterdam eigenlijk maar weinig gezonde friet biedt, was SchatjePatatje al snel een feit.

Ter Marsch & Co Amsterdam

Een lunch, diner of borrel, they got it all! Ter Marsch & Co is een bar/restaurant, waar ze de kwaliteit van een goed stukje vlees prioriteit geven.

Kopstootbar Amsterdam

Aan humor ontbreekt het niet bij de nieuwe Kopstootbar Amsterdam. Letterlijk in het centrum, op de Zeedijk is deze nieuwe pop-up zaak verstopt en het is een plek van gekheid, no-nonsens en een heleboel drank.

Chicks & Coqs Amsterdam

Chicks & Coqs heeft sinds 4 maart een Peruviaans kleurtje aan Pand10 gegeven. Lekkere kippetjes van Chef Richard van Oostenbrugge, bijpassende cocktails en een Zuid-Amerikaanse feeling. We love it.

Huis van López Amsterdam (opening soon)

Met restaurant Huis van López warmt De Clercqstraat zich alvast op voor de zomer. Deze soon to be restobar brengt het Latijns-Amerika, met al zijn geuren en kleuren naar het Hollandse Amsterdam.

Spirit Amsterdam voor heerlijke gerechten

Spirit Amsterdam voor heerlijke gerechten

Spirit Amsterdam (opening soon)

Spirit is dé plek waar je heen gaat voor een 100% vegetarische- en 100% biologische buffetmaaltijd. Je schept lekker zelf je eten op, betaalt alleen dat wat je zelf opschept, en geniet vervolgens van een heerlijke maaltijd.

De Pindakaaswinkel Amsterdam (opening soon)

Geloof het of niet, maar Amsterdam krijgt heel binnenkort haar eigen echte pindakaaswinkel met heel veel…juist pindakaas! Vers gemaakte pindakaas is natuurlijk altijd het lekkerst en dat is ook precies wat je bij De Pindakaaswinkel kunt verwachten.

The Tailor Amsterdam

The Tailor brengt cocktails weer helemaal op de kaart. Echt vakmanschap met liefde en passie voor het vak. De nieuwe cocktailbar is gevestigd in het Krasnapolsky Hotel, midden op de Dam. Strijk hier gezellig neer voor een cocktail. Dit brengt alvast sfeer voor de rest van je avond.

BAR Dogma Amsterdam

Zoals ze het zelf omschrijven, wordt het ook dit keer weer de plek waar lamgeslagen Amsterdam lam wordt! Het bekende recept, dezelfde plek en dezelfde trucjes.

GEEF! Amsterdam

Het feel good café-restaurant GEEF! opent 1 april haar eerste vaste locatie in Amsterdam. De Jordaan it is. Er is hard gewerkt aan een nieuwe huisstijl en aan alle detail om ook deze vaste spot de GEEF! uitstraling te geven.

LT Cornelis Amsterdam waar Hollandse glorie voorop staat

LT Cornelis Amsterdam waar Hollandse glorie voorop staat

Luitenant Cornelis Amsterdam

Bij Luitenant Cornelis Amsterdam, gaan we terug naar onze roots! Hollandse tradities worden in eer gehouden, dus voel je je in een nostalgische bui? Lt. Cornelis is the place to be.

De Rollende Keukens Amsterdam (Event in mei)

OH YES! Ze komen er weer aan, de Rollende Keukens staan weer gepland voor in mei. Dit jaar zal de Westergasfabriek tijdens het Pinksterweekend, geheel in het teken staan van De Rollende Keukens en wij zijn er sowieso bij!

Heb jij al één van de nieuwe plekjes bezocht?

Lees ook ons artikel over:

Beste Italiaanse Restaurants in Amsterdam –  Top 6 Sushi in AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon AmsterdamPop-up Restaurants Amsterdam Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam West

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

Dim Sum now AmsterdamDe Koevoet Lindenstraat AmsterdamGinger Bar & Bites Amsterdam De Pijp – Restaurant Breda AmsterdamPikoteo Amsterdam – Mr Porter Spuistraat AmsterdamChoux AmsterdamRestaurant Anna Amsterdam – Restaurant Adam Amsterdamde Japanner Amsterdam de PijpBurger Bar Burgerlijk Runstraat Amsterdam Olivers Crazy Kitchen AmsterdamHealthy food Snckbr Amsterdam – Hangar Amsterdam – Dis Amsterdam West – de Italiaan Amsterdam – Cannibale Royale Handboogstraat AmsterdamCannibale Royale Ruysdaelkade Amsterdam de Pijp – Vondelpark 3 Amsterdam – Van t Spit Amsterdam de PijpVan t Spit Amsterdam West – Bos en Lobster Amsterdam West – The Harbour Club Café Amsterdam – Carels Eetcafe Amsterdam de Pijp

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends