Yes! Het is weer tijd om alle nieuwe restaurants van Amsterdam even op een rij te zetten. Daarom hebben wij even een kort overzicht gemaakt van de nieuw geopende restaurants in Amsterdam. Jullie hebben ze misschien al één voor één voorbij zien komen, maar voor het geval je er één hebt gemist, kun je die hier terug vinden en via de link nog even iets meer erover lezen.

Restaurant Amsterdam, nieuw in mei

Gallery 3 Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Sinds een paar weken kun je bij Gallery 3, op de Bilderdijkstraat in Amsterdam, genieten van heerlijke ontbijtjes, lunches, taarten en nog veel meer! Echt weer een aanwinst voor de Amsterdamse straten met verrassende gerechten.

Taqueria Tacobar Amsterdam delicious food

Taqueria Tacobar Amsterdam delicious food

Taqueria Amsterdam, Bar Amsterdam

It’s time for a taco revolution, Taqueria Tacobar komt ons verblijden met een locatie in Amsterdam Oud-West. Dat wordt binnenkort dus genieten van taco’s, heel veel taco’s, Mexicaanse flair en tequila margarita’s.

Nescio Amsterdam, hostel-bar-restaurant Amsterdam

Amsterdam Oost is een nieuw designhostel rijker en daarmee ook een nieuw hostelrestaurant en bar. Nescio is het, waar iedereen uit het hostel Generator samenkomt. Gezelligheid, design en sfeer, dat is waar het om draait. Het café leent zich ideaal voor een early day brunch.

Barҫa Amsterdam, restyling

Nee, nieuw is Barça Amsterdam niet, máár je herkent het ook niet meer terug als je er bent. Een Spaanse make-over heeft het restaurant prachtig veranderd, en dat moet je zien én proeven…vooral proeven! Want oh! ze weten hier wat we bedoelen met de Spaanse keuken.

Sturm und drank Amsterdam, pop-up bar Amsterdam

Een plek waar kunst en cultuur worden samengebracht, is Sturm und Drank in Amsterdam. Drink lekker een kop koffie terwijl je rondneust tussen het moois van de exposities.

Café Waldeckbar Amsterdam drinks drinks drinks

Café Waldeckbar Amsterdam drinks drinks drinks

Waldeck Amsterdam, Café-bar Amsterdam

Sinds eind april heeft café Waldeck haar deuren geopend, op steenworp afstand van het Vondelpark. Een grote bar met verschillende barhapjes en heerlijk drankjes…dat belooft wat! Niet alleen kun je bij Café Waldeck gezellig aan de bar zitten; het terras mag er ook zijn. Een ruim terras, met genoeg ruimte om tot in de laatste uurtjes lekker wat zonnestralen te vangen.

Jacobsz Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Oh yes! Ergens in juli opent het nieuwe restaurant Jacobsz in Amsterdam-Oost. En wie o wie zitten er achter dit nieuwe concept? Juist ja, de heren van Staets Amsterdam! Het menu draait om goed,en vooral lekker, eten tegen een eerlijke prijs.

Vascobelo V-bar Amsterdam, Bar Amsterdam

We zijn even in spanning gehouden, maar inmiddels is de tweede locatie van Vascobelo V-bar een feit. De Rijnstraat in de Rivierenbuurt is nu officieel een hotspot rijker en daar zijn we blij mee. Houd jij van boeken en koffie? Ding, ding, ding, Vascobelo V-bar is jouw place to be.

The Chippy, café-restaurant Amsterdam

The Chippy Amsterdam zorgt sinds 21 mei voor heerlijke fish ’n chips in Amsterdam. Je kent deze zaak misschien al uit Londen, Antwerpen of Parijs, maar vanaf medio mei, kun je gewoon in onze eigen hoofdstad voor deze Engelse traditie gaan.

Dit was ‘m weer voor mei, maar wij hebben al in het vooruitzicht dat er een aantal leuke hotspots gepland staan voor juni!

Lees ook ons artikel over:

Italiaans Restaurant Amsterdam –  Sushi AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar AmsterdamTapas AmsterdamBrunch Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Restaurant Amsterdam, de nieuwe restaurants in mei, 1.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends