Eén van de meest bruisende delen van Amsterdam is natuurlijk de Pijp. Altijd levendig en veel verstopte én niet verstopte restaurants voor een goede lunch. Dit zijn momenteel een aantal van onze favoriete restaurants om te lunchen in de Pijp.

6 x restaurants in de Pijp Amsterdam voor de lunch

Café restaurant Bakers&Roasters Amsterdam

Café restaurant Bakers&Roasters Amsterdam

Café: Bakers & Roasters

Lunchen op z’n Braziliaans en Nieuw Zeelands. Klinkt…apart, maar het is echt een succes! Zonder grappen; het menu is echt een menu waar je moeite hebt met kiezen. Er is zoveel en het klinkt én is allemaal even lekker. Gelukkig zijn er 7 dagen in een week dus je kunt er genoeg uitproberen. Fijne sfeer, en lekker eten, wat wil je nog meer?

Café: Coffee & Coconuts

Good vibes en lekker eten bij Coffee & Coconuts. Alleen de naam al, geeft ons een relaxt gevoel. En als je dan ook nog eens heerlijk kunt lunchen, maak je ons al helemaal blij. Even ontsnappen aan de drukte van de stad en je kunt na de lunch weer helemaal re-charged terug in het drukke leven. Oh en alles is nog gezond ook, een tal aan lekkere sapjes, salades, sandwiches en allerlei andere lekkernijen.

Café: De wasserette

Een erg populaire hotspot midden in het hart van de Pijp is de Wasserette. Goede broodjes, fijne koffie en een top sfeer. Dit allemaal al een behoorlijk aantal jaren. Naar de Wasserette ga je voor een lekker broodje of zalm tartaar maar mijn favoriet is toch wel de warme kip. Bij De Wasserette zitten zowel zomers als winters mensen buiten op het terras. I Like!

Restaurant Amsterdam Venkel

Restaurant Amsterdam Venkel

Restaurant: Venkel

Gezonde en biologische maaltijdsalades vind je bij Venkel in Oost. Gezonde en lekkere streekproducten, die zelfs de mensen achter Venkel ook nog weten te verrassen. Mocht je inspiratie nodig hebben om gezonder te eten, dan is dit je plek. Het menu is nieuw, speciaal voor de winter, maar natuurlijk zijn de populaire klassiekers behouden. Exciting!

Restaurant: Scandinavian Embassy

Zoals ze het zelf omschrijven is dit de plek waar koffie, eten en fashion elkaar ontmoeten. Maar dan wel in Scandinavische setting. Met de open keuken krijg je alles wat er in de keuken gebeurt mee. Het eten is gebaseerd op de Noorse keuken en de producten worden zorgvuldig uitgekozen. Daarnaast begeef je je in een inspirerende omgeving, waar je veel verschillende soorten mensen ontmoet.

Restaurant: Little Collins

Als een ode aan hun thuisstad Melbourne is Little Collins opgericht. Van woensdag tot zondag kun je genieten van het brunchmenu. Het leuke is, ze stimuleren om het eten te delen. Dus gewoon een aantal verschillende gerechten bestellen en de chef zorgt dat ze één voor één op tafel komen in porties om te delen. Zo hoef je gelukkig niet te kiezen, maar kun je lekker veel proeven!

De Pijp barst natuurlijk van de leuke restaurants, dus welk restaurant is jouw must go?

Lees ook ons artikel over:

Beste Italiaanse Restaurants in Amsterdam  –  Top 6 Sushi in AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon AmsterdamPop-up Restaurants Amsterdam Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam West

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

Dim Sum now AmsterdamDe Koevoet Lindenstraat AmsterdamGinger Bar & Bites Amsterdam De Pijp – Restaurant Breda AmsterdamPikoteo Amsterdam – Mr Porter Spuistraat AmsterdamChoux AmsterdamRestaurant Anna Amsterdam – Restaurant Adam Amsterdamde Japanner Amsterdam de PijpBurger Bar Burgerlijk Runstraat Amsterdam Olivers Crazy Kitchen AmsterdamHealthy food Snckbr Amsterdam – Hangar Amsterdam  – Dis Amsterdam West – de Italiaan Amsterdam – Cannibale Royale Handboogstraat AmsterdamCannibale Royale Ruysdaelkade Amsterdam de Pijp – Vondelpark 3 Amsterdam – Van t Spit Amsterdam de PijpVan t Spit Amsterdam West – Bos en Lobster Amsterdam West – The Harbour Club Café Amsterdam – Carels Eetcafe Amsterdam de Pijp

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends