In mijn zoektocht naar eetgelegenheden rondom de Nieuwmarkt in Amsterdam kwam er een ander diamantje op mijn pad: ‘Hemelse modder’. Een heel fijn ‘huiselijk’ restaurant. Bij Hemelse modder is er aandacht voor duurzame bereiding van eten. Fair trade en biologische producten worden volop gebruikt. Verder is er een wisselende kaart waarin gekozen wordt voor lokale producten van het seizoen. Wat opvalt bij een bezoek aan het restaurant is dat de werknemers stuk voor stuk hart hebben voor de zaak en hun gasten. Service is meer dan alleen goed!

In de keuze van de wijnen krijg je een perfect advies op maat. De (vaak biologische) wijnen worden met zorg uitgekozen en de wijn/spijscombinaties zijn dan ook waanzinnig! Ook als vegetariër heb je er volop keus en niet te vergeten: als je bij Hemelse modder gaat eten kun je niet om hun signatuurgerecht heen, jawel, de hemelse modder!

Hemelse Modder kookt met mooie, natuurzuivere ingrediënten. Alles vers uit de beste grond of gaard. De tongstrelende smaak-combinaties worden ambachtelijk bereid.

Hemelse Modder is 7 dagen per week open vanaf 18:00 uur.Adres: Oude Wall 11, Amsterdam
Buurt: Nieuwmarkt / La Stage
Website: Hemelse Modder
Prijscategorie: 3 gangen menu € 33,50
Sfeer: gezellige huiskamer sfeer
Kraanwater: Nee
Terras: Nee
Reserveren: aan te raden

SmakelijketenbijrestaurantHemelseModder

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Restaurant Hemelse Modder Oude Waal , 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends