Waar moeten we in Amsterdam zijn als we niet voor de hoofdprijs, maar toch op hoog niveau (Michelin ster niveau) culinair willen genieten? Lang heb ik mijn hoofd over deze vraag gebroken en ik heb zowaar het gevoel dat ik steeds dichterbij het antwoord kom!

Sinne op de Ceintuurbaan schrijft op haar website een restaurant te zijn met een hoog verwengehalte. Well you can say that again! Bij een bezoek aan dit restaurant kun je erop rekenen dat je de hele avond volop in de watten wordt gelegd. De bediening is attent, accuraat en ‘ziet’ haar gasten. Als gast word je op je wenken bediend en lege glazen worden rijkelijk bijgevuld. ‘Service’ staat hier duidelijk hoog in het vaandel!

Het menu, keuze uit 3 gerechtjes per gang, staat bol van de verrassingen: sexy amuses, creatieve gerechten met (vers aan tafel geraspte) truffel, zwezerik en langoustines, en complexe wijnen. Ware kunstwerkjes worden op het bord geserveerd, zo mooi dat het bijna pijn doet deze door de kok gecreëerde stillevens aan te snijden.

Voldaan van de heerlijke gerechten en weldadige wijnen rollen we de Ceintuurbaan weer op, voorzover ik nu kan beoordelen, zeer dicht bij het antwoord op mijn vraag!

Restaurant Sinne is vorige week, maandag 17 november 2014, bekroond met 1 Michelin ster.

Restaurant Sinne is woensdag t/m zondag geopend van 18.00u – 22.00u. Op maandag & dinsdag gesloten.

Adres: Ceintuurbaan 342, Amsterdam
Buurt: De Pijp
Website: Sinne
Prijscategorie: 3-gangen € 35,00 / 4-gangen €43,00
Sfeer: perfecte plek voor een mooie avond uit

Lees hier ook ons special over affordable Michelin restaurants in Amsterdam

Sinne 1 Sinne

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.8/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 4 votes)
Restaurant Sinne Ceintuurbaan, onlangs bekroond met één Michelinster, 9.8 out of 10 based on 4 ratings
Share this article with your friends