Yes! Het is weer tijd om alle nieuwe restaurants van Amsterdam even op een rij te zetten. Daarom hebben wij even een kort overzicht gemaakt van de nieuw geopende restaurants in Amsterdam. Jullie hebben ze misschien al één voor één voorbij zien komen, maar voor het geval je er één hebt gemist, kun je die hier terug vinden en via de link nog even iets meer erover lezen.

Restaurant Amsterdam, nieuw in september

Adam en Siam Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Bites bij Adam & Siam

Bites bij Adam & Siam

En er is weer een nieuwe hotspot geopend op het Rokin, ditmaal dromen we over Adam en Siam, waar ze kunst, Azië en Amsterdam met elkaar verbinden. Genieten van een mix van Oosterse en Hollandse gerechten terwijl je wordt omringd door kunstexposities van verschillende jonge kunstenaars. Een super gezellige plek midden in het centrum.

Wijnlokaal Stuyvesant, Restaurant Amsterdam

De naam zegt het al, Wijnlokaal Stuyvesant draait om wijnen… en wel 110 heerlijke wijnen. En no way dat dit alles is wat ze ons bieden, want ze hebben nog veel meer. Vanaf 11 uur in de ochtend kun je namelijk ook heerlijk lunchen en kopjes koffie drinken. Gezellig borrelen met wat hapjes? Geen probleem, ze zijn iedere dag open.

Kanarie Club Amsterdam, hotspot Amsterdam

De hallen in Amsterdam West zijn natuurlijk al een favo spot, welke  nu nog leuker gaan worden. Binnenkort zullen de heren achter de foodhallen hier ook de Kanarie Club openen. Geen Meat West en geen Brasserie Halte 3 meer. De heren gaan een nieuw avontuur aan, de Kanarie Club zal namelijk de huidige ruimtes gaan vullen.

Café Caron Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Het gaat nu toch echt gebeuren, TV-Chef en culinair journalist Alain Caron opent samen met zijn zoons Tom en David Caron een restaurant in Amsterdam. Met zijn jarenlange ervaring moet dit toch wel een succes worden?!

Lavinia Good Food #2, Lunchroom Amsterdam

Zo willen we altijd wel ontbijten bij Lavinia Good Food

Zo willen we altijd wel ontbijten bij Lavinia Good Food

In 2014 opende Lavinia Good Food haar eerste locatie op de Kerkstraat in het centrum. Inmiddels is het tijd voor nummer twee en die zal medio oktober openen op de Amstelveenseweg in Zuid. Wij zijn happy.

Bar Rôseval Amsterdam, café-restaurant Amsterdam

Opgeven daar doen ze bij Bar Rôseval niet aan. De eerste locatie kon last minute niet doorgaan, maar daar lieten ze geen gras over groeien. Afgelopen week zijn ze dan toch echt open gegaan voor business. Een gezellige bar waar je heerlijk kunt lunchen, brunchen, dineren, of gewoon lekker borrelen.

Koala Republic Amsterdam, gezond eten Amsterdam

Oh yes, weer een goed vooruitzicht! Koala Republic opent binnenkort in Amsterdam en het belooft een plek te zijn waar alleen maar ruimte is voor gezond eten…heel gezond. De ontwikkelingen zijn nog in volle gang, maar via Instagram weten ze ons al goed warm te maken.

Het warenhuis Amsterdam, café en restaurant Amsterdam

Het warenhuis is hét nieuwe plekje op de Haarlemmerstraat waar je de hele week terecht kunt voor heerlijke ontbijtjes, lunches en zelfs diners. Terwijl jij even een rustmomentje pakt, kun je door het uitzicht toch nog meegenieten van de drukte op de straat.

SNCKBR tweede locatie, Café Amsterdam

Het is nu toch echt zo ver; de tweede locatie van SNCKBR is een feit! Je kunt ze vinden op de Kinkerstraat in West. En of je nu op zoek bent naar een plekje voor een gezond maar lekker ontbijt, een heerlijke lunch, een lekker diner of gewoonweg een paar verse drankjes, dan kun je nu ook op de Kinkerstraat terecht bij SNCKBR.

The Shift Amsterdam, pasta Amsterdam

Midden tussen de galeries op de Nieuwe Spiegelstraat zit een nieuwe pastakanjer! Iedere dag wordt hier verse spelt-, volkoren- en durum fusilli gemaakt, die je rechtstreeks kunt eten met een van de heerlijke zes sauzen of gedroogd mee kunt nemen om thuis verder te bereiden.

Pause Amsterdam, Restaurant bar en café Amsterdam

Een elegante plek recht tegenover de recent gerenoveerde tuinen van het Pulitzer. Dit ultieme plekje heeft trouwens niet alleen zitplaatsen voor degenen die even willen relaxen, je kunt je koffie, ontbijt of lunch hier ook gewoon to go halen.

Moeke’s Amsterdam, café Amsterdam

Bij Moeke’s op de Zeedijk worden alle producten dagelijks vers geleverd én bereid, dat betekent heerlijk ambachtelijk eten! Zoals moeke het vroeger bereidde is het motto. Hollandse producten op traditionele wijze bereidt. Verse friet, nasi, bami, kipsaté, kiprollade en nog veel ander lekkers.

Poké Perfect Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Tijd voor een nieuwe keuken, Poké Perfect stelt ons voor aan traditionele Hawaiiaanse gerechten. De Poké bowl dus. Voor de sushiliefhebbers onder ons “a dream come true”. Maar niet getreurt, ook voor degenen die liever geen rauwe vis eten zijn er opties.

Bijvangst Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Geen vis teveel voor Bijvangst Amsterdam. Dit nieuwe restaurant staat compleet in het teken van…juist “bijvangst”. Een menu vol verrassingen dus!

Arles Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Eten bij het nieuwe Restaurant Arles

Eten bij het nieuwe Restaurant Arles

In het kader van de neo-bistro trend zijn we een veelbelovend nieuw restaurant rijker, deze maand opende Restaurant Arles de Franse deuren en brengen ze een stukje Provence naar Amsterdam.

Gout Deli Boutique Amsterdam, café en bar Amsterdam

Located in de Pijp en ideaal voor een salade of sandwich on the go. Alles wordt hier vers voor je klaargemaakt en je kunt genieten van ontbijt, lunch, bites, drankjes en “The naughty corner”, waar ze allerlei gezonde lekkernijen hebben om te snoepen.

Genoeg nieuwe plekjes weer om te bezoeken, naar welke kijk jij het meest uit?

Lees ook ons artikel over:

Italiaans Restaurant Amsterdam –  Sushi AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar AmsterdamTapas AmsterdamBrunch Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends