Yes! Het is weer tijd om alle nieuwe restaurants van Amsterdam even op een rij te zetten. Daarom hebben wij even een kort overzicht gemaakt van de nieuw geopende restaurants in Amsterdam. Jullie hebben ze misschien al één voor één voorbij zien komen, maar voor het geval je er één hebt gemist, kun je die hier terug vinden en via de link nog even iets meer erover lezen.

Restaurant Amsterdam, nieuw in oktober

Spaghetteria Amsterdam Oost, Restaurant Amsterdam

Wij kunnen maar geen genoeg krijgen van de overheerlijke pasta’s van Spaghetteria. Borden altijd leeg, genoeg gegeten en dan toch nog ruimte vinden voor die heerlijke tiramisu. En ja, nu hebben ze dus ook een locatie in Oost om plat te lopen, challenge accepted!

Barrica Amsterdam, restaurant Amsterdam

Vanaf ergens deze maand gaat de deuren bij de nieuwe wine & foodbar Barrica op de Wilhelminastraat in Oud-West open! Relaxt genieten van lekker eten en drinken net alsof je op vakantie bent, zo een instelling zeg maar.

ontbijten-bij-the-breakfast-club

ontbijten-bij-the-breakfast-club

The Breakfast Club Amsterdam, derde locatie

Na Amsterdam Centrum en Amsterdam West kunnen we nu ook in Oost genieten van de heerlijke ontbijtjes, lunches, brunches en gewoon lekkere trek. De vers bereidde gerechten en fijne drankjes, maken dat wij iedere keer met veel plezier terug komen.

Bar Karakter Amsterdam, bar Amsterdam

Bar Karakter is dé nieuwe hotspot aan de Clercqstraat in Amsterdam Oud-West. Een laagdrempelige bar, waar je kunt genieten van de gekste drankjes, fijne hapjes en relaxte sfeer.

Brunchroom Amsterdam, bar Amsterdam

Heerlijk brunchen bij de Brunchroom in Amsterdam Oost! Kopje koffie, lekker hapje en gezellig tafelen, zoals een brunch hoort te zijn.

The Fool bar Amsterdam, Bar Amsterdam

En ja hoor, ook de bar van Douwe Bob en Nando Koridon is sinds deze week officieel open, The Fool Bar in Amsterdam Oost. Van de vroege tot de late uurtje een plekje waar je super relaxt kunt zitten.

lunchen-bij-piccolo-amsterdam

lunchen-bij-piccolo-amsterdam

Piccolo Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Piccolo brengt klein Italië naar onze hoofdstad, aperitivo zoals ze die alleen in Italië kennen, kunnen wij nu ook bestellen bij Piccolo, op de Tollensstraat in Amsterdam West.

Café Carbon Zuid, café Amsterdam

Ben jij al fan van Café Carbon? Dan moet je zeker weten dat nummer twee ook geopend is! Café Carbon Zuid in…ja Zuid dus.

Madam Amsterdam, hotspot Amsterdam

Dit geweldige plekje dient overdag als een soort skybar op de twintigste verdieping van de toren. Een schitterend uitzicht, drankje erbij en een heerlijke lunch of diner. Maar…zodra de zon ondergaat, gaat de volumeknop omhoog en verandert deze fancy bar in één van Amsterdams meest populaire clubs.

The Barn Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Een simpele sandwich met pindakaas, maar net even in een nieuw vers jasje. Een heerlijke huisgemaakte granola met yoghurt en dan hebben ze ook nog burgers, muffins, koffie en van alles en nog wat. Zo zie je maar, gezond doen hoeft niet moeilijk of saai te zijn!

Amstel Boathouse Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Super mooi is het nieuwe Amsterdamse restaurant Amstel Boathouse. De geschiedenis van dit oude pand blijft intact, terwijl het in een nieuw jasje anno 2016 is gestoken. Echt een zaak die je een keer wilt bezoeken.

Swych Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Flexitarisch is het nieuwe normaal bij restaurant Swych op de Nieuwe Doelenstraat. Een menu geïnspireerd op de verschillende seizoenen, met een special twist anno 2016.

Mexicaans genieten bij Miss Mexico

Mexicaans genieten bij Miss Mexico

Miss Mexico Amsterdam, pop-up restaurant Amsterdam

Salsa, fiesta, cocktails en some good old Mexican street food. Miss Mexico biedt je een menu vol taco’s, burito’s, nacho’s, tequila, margarita’s en nog zat meer Mexicaanse traktaties.

Loetje de Pijp, Restaurant Amsterdam

Ben jij ook zo een fan van Loetje? Dan zul je met het nieuws, dat ze sinds deze week een locatie hebben in de Pijp, super blij zijn.

Sweet bob Amsterdam, patisserie Amsterdam

Sweet Bob, dé plaats waar je heen gaat voor de echte Braziliaanse brigadeiros. Kleine zachte hapjes  gemaakt van gecondenseerde melk, boter en chocola, héérlijk!

Tinner Amsterdam, lunchroom Amsterdam

Ontbijten, brunchen en lunchen kan nu ook bij Tinner, de bar die je vindt in Terpentijn op het Rokin. In Terpentijn? Ja, tegenwoordig kun je in de ochtend en overdag terecht bij deze nieuwe lunchbar van dit restaurant.

Soto & Sate Amsterdam, pop-up bar

De enige echte Soto & Sate opent nu ook een pop-up locatie in Oost! Laat die winter maar komen. Sate zoals je ze hier krijgt, vind je niet vaak.

Bureau Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Een allround top restaurant is Bureau in Amsterdam West, lunchen en dineren op de vijfde etage van B. Amsterdam.

DASlekker en gezond

DASlekker en gezond

Daslekker Amsterdam, saladebar Amsterdam

Vroeg opstaan is niet altijd even prettig, maar met deze nieuwe hotspot DASlekker in de Rievierenbuurt wordt het wel wat makkelijker. En lekker makkelijk want alles is gezond, dus over de lijn hoef je je even geen zorgen te maken.

Bartack Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Het zijn de trotse eigenaren van Bar Spek, die dit nieuwe restaurant openen. Bar Spek met een speciale twist zeg maar.

Harewood Amsterdam, Donuts Amsterdam

Harewood bekery is een locatie op de bruisende Albert Cuypstraat waar je even langsgaat voor een moment van guilty pleasure. Vers gemaakte donuts met heerlijke koffie en thee.

 

Wat een lijst weer! Heb jij al één van deze nieuwe plekjes ontdekt?

Lees ook ons artikel over:

Italiaans Restaurant Amsterdam –  Sushi AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar AmsterdamTapas AmsterdamBrunch Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends