Yes! Het is weer tijd om alle nieuwe restaurants van Amsterdam even op een rij te zetten. Daarom hebben wij even een kort overzicht gemaakt van de nieuw geopende restaurants in Amsterdam. Jullie hebben ze misschien al één voor één voorbij zien komen, maar voor het geval je er één hebt gemist, kun je die hier terug vinden en via de link nog even iets meer erover lezen.

Restaurant Amsterdam, nieuw in december

Staat x New Werktheater, hotspot Amsterdam

Dit nieuwe café (of laten we zeggen nieuwe locatie) is naast een meetingplek voor een lunch, koffie of iets anders waar je trek in hebt, ook een art galary en workspace.

Petit Deux Amsterdam, Lunchspot Amsterdam

genieten-bij-petit-deux

genieten-bij-petit-deux

Heerlijk gevulde broodjes, zoete lekkernijen en kopjes koffie van Bocca. Huisgemaakte limonades, Matcha theetjes, verse koffie en dan nog diverse lekkere hapjes op de lunchkaart. Super lekker en ideaal om even een vriend of vriendin mee naar toe te nemen.

Café –Restaurant Polder Amsterdam, Café Amsterdam

Café Restaurant Polder heeft een nieuwe locatie. Ze zijn verhuisd naar de Anna Hoeve, een boerderij in het Science Park.

Café in the City Amsterdam, Hotspot Amsterdam

Café in the city…Is het een café? Bar? Restaurant? Wat dacht je van alles in één! Deze nieuwkomer is een allround hotspot in het centrum.

Slowth Amsterdam, Brunchroom Amsterdam

Oké, dus Slowth is een ervaring die je echt niet wilt missen. Een verrassend menu met verschillende ontbijtjes, lunches, brunches, drankjes en lekkernijen!

Café Lorem Amsterdam, Café Amsterdam

Een kroeg zoals een stamkroeg hoort te zijn, Café Lorem brengt ons het ouderwetse café terug. Oud-Hollandse gezelligheid in West.

heerlijke-burgers-bij-gefipt-in-west

heerlijke-burgers-bij-gefipt-in-west

Geflipt Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Geflipt is toch wel één van de betere plekjes om een heerlijke burger te happen. En tegenwoordig zitten ze niet meer alleen in de Pijp, ze hebben West nu ook in hun adresboekje staan!

Meydby Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Verse Surinaamse broodjes, maaltijden en barbecue, kan niet missen in Amsterdam. Je vindt het bij Meyby op de Kinkerstraat.

The Walrus & The carpenter Amsterdam, Bar Amsterdam

YAY, een nieuwe to-be oesterbar in Amsterdam heeft de naam The Walrus & The carpenter. Need we say more?

Thai Go Go Bar Amsterdam, Afhaal Amsterdam

Oké, als jij van Thais eten houdt, dan ken je Boi Boi op de Dapperstraat sowieso, laten zij ons nu net verblijden met een nieuwe spot de Thai Go Go bar.

Koffie Academie Amsterdam, locatie twee

De tweede locatie is dit al, maar de koffie is net zo lekker. Thee is er ook en omdat je natuurlijk ook iets nodig hebt om weg te spoelen, zijn de broodjes en andere lekkernijen ook van de partij.

The House Amsterdam, Bar & Kitchen

Oh my, hebben jullie de nieuwe zaak Bar & Kitchen The House al ontdekt in Oud Zuid? Zo niet, dan moet je deze zeker even op je to-do lijst zetten.

Cocotte Amsterdam, Brasserie Amsterdam

Breakfast for me please! Cocotte Amsterdam is de nieuwe Franse brasserie in het centrum van Amsterdam ,waar wij heel erg blij mee zijn.

Chefs Poulet & Frites Amsterdam, Take-away Amsterdam

Kort en krachtig; dit restaurant draait om kip en frites, een match “made in heaven”.

Le Bleu Citron Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Frans dineren bij het restaurant Le Bleu Citron in Amsterdam. Open zijn ze nog niet, máár dat zal niet lang meer duren.

Piada & Gnocchi Amsterdam, Bistro Amsterdam

We gaan even fijn Italiaans eten op de Kinkerstraat bij Piada & Gnocchi! Een leuke plek voor heerlijke Italiaanse hapjes.

Spirit Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Begin dit jaar schreven we al over restaurant Spirit en de plannen voor een restaurant in Amsterdam. Twee weken terug was het dan zover, ze zijn open!

sashimi-salade-bij-sushilee

sashimi-salade-bij-sushilee

Sushilee Amsterdam, Japans Restaurant

Een modern Japans restaurant, met authentieke en toch moderne gerechten, dat is wat Sushilee aan de Zuidas ons biedt. Voor een laat ontbijt, vroege lunch, brunch of vroeg diner, ze zijn open tot 19:00.

L’atelier du champagne Amsterdam, Shop Amsterdam

Een ontdekkingsreis tussen de bruisende bubbels van verschillende champagnes in het centrum van Amsterdam!

Sumsum & Co Amsterdam, Restaurant Amsterdam

Een foodstore met alleen de crème de la crème van het Midden Oosten, Afrika en Azië. Hop gezellig langs en verwen jezelf op lekkernijen die je zo mee naar huis neemt.

BAUT Amsterdam, Restaurant Amsterdam

BAUT gaat aankomend jaar terug naar z’n roost. Amsterdam Oost zal in 2017 het hele jaar van BAUT kunnen genieten.

 

En dat waren de laatste restaurants uit 2016, nu is het tijd voor een nieuw jaar een stoet aan nieuwkomers in 2017!

Lees ook ons artikel over:

Italiaans Restaurant Amsterdam –  Sushi AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar AmsterdamTapas AmsterdamBrunch Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends