Yes! Het is weer tijd om alle nieuwe restaurants van Amsterdam even op een rij te zetten. Daarom hebben wij even een kort overzicht gemaakt van de nieuw geopende restaurants in Amsterdam. Jullie hebben ze misschien al één voor één voorbij zien komen, maar voor het geval je er één hebt gemist, kun je die hier terug vinden en via de link nog even iets meer erover lezen.

Restaurant Amsterdam, nieuw in november

Royal98 Amsterdam, restaurant Amsterdam

insalata-caprese-bij-royal98-amsterdam

insalata-caprese-bij-royal98-amsterdam

Royal98 is een alles in één kind of place. Deli, bakkerij, restaurant, écht alles wat je maar wilt. Deze nieuwe Italiaanse hotspot biedt zowel ontbijt, lunch, hapjes en diners . Heerlijke huisgemaakte broodjes, salades en zelfs granola.

Bo Nam Amsterdam, restaurant Amsterdam

Warm jij helemaal op bij het idee van lekker Vietnamees eten? Dan is deze nieuwe hotspot in het centrum een must-go voor jou, Bo Nam serveert namelijk alleen de crême de la crême uit deze Oosterse keuken.

Benji’s Amsterdam, restaurant Amsterdam

Geïnspireerd op smaken van over de hele wereld staat Benji’s voor delen en samen genieten. En dat is ook precies wat je hier doet. Gezellig samen tafelen en genieten van een heerlijke lunch of brunch.

Pita Amsterdam, pop-up Amsterdam

Niks beters dan een avond vol muziek, drankjes en dansjes. Deze nog even afsluiten met een heerlijk, out of this world, pita en je avond is compleet. Uitsluitend geopend in de nachten van donderdag, vrijdag en zaterdag is de ultieme plek voor de partylovers onder ons.

Dum Dum Palace Amsterdam, restaurant Amsterdam

Het zijn de oprichters van Hotmamahot die dit nieuwe pareltje werkelijkheid hebben gemaakt. Ze hebben twee maanden hard gewerkt om de deuren te kunnen openen…maar boy oh boy het resultaat mag er zijn!

dineren-bij-restaurant-parra-amsterdam

dineren-bij-restaurant-parra-amsterdam

Parra Amsterdam, restaurant Amsterdam

Aan de Prinsengracht zit een, helaas nog niet voldoende ontdekt, juweeltje: tapasrestaurant ‘Parra’. Spaanse allure in het centrum van Amsterdam. Het eten wordt gekenmerkt door pure smaken, er worden mooie producten gebruikt en de gerechten zijn hoog op smaak.

Mooie Boules bar amsterdam, bar Amsterdam

Wat dachten jullie van deze nieuwe pop-up bar in Amsterdam West, de Mooie Boules Bar de eerste jeu de boules bar van Nederland.

Casa Sabatelli amsterdam, restaurant Amsterdam

Casa Sabatelli zal heel binnenkort de Kinkerstraat veroveren met heerlijke Italiaanse pasta’s zoals ze die alleen in Italië kennen.

Tony Chocoloney Amsterdam, shop amsterdam

Ja het is echt waar, Tony Chocoloney één van de meeste bekende chocolade merken met allerlei heerlijk smaken heeft nu een eigen winkel “Tony’s Store” in Amsterdam West.

De Huiskamer van Rembrandt Amsterdam, restaurant Amsterdam

Na een succesvolle crowdfundingcampagne is de verbouwing van het pand gelijk gestart. En nu is het alleen nog afwachten tot we kunnen relaxen aan het Rembrandtpark.

De tweede jeugd Amsterdam, pop-up Amsterdam

Geen brood gaat verloren met de heren van De Tweede Jeugd. Masterlijke tosti’s, heerlijke broodpuddings, broodsoepen en nog veel meer!

asian-delight-bar-mowgli

asian-delight-bar-mowgli

Bar Mowgli Amsterdam, bar Amsterdam

Het nieuwe Bar Mowgli in Oost is een favoriet. Een mix tussen de Amsterdamse keuken en Asian fusion.

Impero Romano Amsterdam, restaurant Amsterdam

Een nieuw pareltje is sinds begin deze maand geopend in de Pijp. Het restaurant Impero Romano heeft het plekje van Americano overgenomen, maar het pand blijft zijn Italiaanse identiteit behouden.

Restaurant Vermeer Amsterdam, restaurant Amsterdam

Wij mochten aanschuiven bij het totaal gerenoveerde restaurant Vermeer en wat een verrassing!

Sen Viet Amsterdam, restaurant Amsterdam

Oh yes, Vietnamese springrols, dumplings en nog zo veel meer lekkers bij het nieuwe restaurant in Zuid!

Restaurant White Room Amsterdam, restaurant Amsterdam

Het oudste restaurant van Amsterdam opende in 1885 haar deuren, als de White Ballroom, in Hotel Krasnapolski. Eerder dit jaar opende zij haar deuren opnieuw met de naam ‘The White Room’. De authenticiteit, schilderingen en ornamenten in combinatie met veel wit en het modern interieur maakt deze zaak prachtig en uniek.

Vuurtoreneiland Amsterdam, restaurant Amsterdam

Wauw! Wat een top restaurant is Vuurtoren winterrestaurant zeg. In de zomer nemen we graag het bootje dat ons naar het eiland brengt, om daar vervolgens gezellig te dineren…en deze winter gaan we daar dus fijn mee door.

mexicaans-eten-bij-mexico-boulevard

mexicaans-eten-bij-mexico-boulevard

Mexico Boulevard Amsterdam, restaurant Amsterdam

Weer een Mexicaanse ontmoeting in Amsterdam. Mexico Boulevard in Zuid mag je echt niet missen!

Restaurant Ramses Amsterdam, restaurant Amsterdam

Deze zomer hebben wij al goed van ze kunnen genieten, maar het aftellen is begonnen, dus mocht je nog op zoek zijn naar een leuke plek waar je goed kunt eten, mis ze niet!

Stach Amsterdam, café Amsterdam

Begin deze zomer openden ze nog een nieuwe winkellocatie bij het Olympisch stadion en afgelopen maand hun eerste café…Stach gaat goed zullen we maar zeggen.

 

Heb jij al één van deze leuke plekjes bezocht?

Lees ook ons artikel over:

Italiaans Restaurant Amsterdam –  Sushi AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar AmsterdamTapas AmsterdamBrunch Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends