Ook in Amsterdam Oost zijn er genoeg leuke, mooie, gezellige en ga zo maar door restaurants te vinden voor een kick-ass lunch. Van Italiaans lunchen tot één van de beste clubsandwiches en gezonde glutenvrije maaltijden. Dit zijn in ieder geval 6 restaurants die goed in de smaak vallen bij Culi Amsterdam.

6 x lunchen in Amsterdam Oost

Café Hartje Oost Amsterdam

Café Hartje Oost Amsterdam

Café: Hartje Oost

Koffieboetiek Hartje Oost is echt een hele leuke plek voor een lunch en een heerlijke koffie in Amsterdam. Iedere dag wordt er weer gekookt met verse producten en dat proef je. Daarnaast hebben ze in al hun hapjes en drankje één geheim ingrediënt en dat is liefde, liefde voor het vak. Hoe afgezaagd het ook klinkt, je ziet het er wel aan af. Zeker eens keer het proberen waard.

Restaurant: Gallizia

Italiaanse lunch bij Gallizia in Oost. Heerlijke versgebakken foccacia van bakkerij Mama’s, vlees, vis en vegetarische gerechten. De lunch is voor Italianen zeer belangrijk en dus ook bij Gallizia. Een kleine, maar daarmee overzichtelijke kaart. Courgette frittata met gorgonzola, gerookte rib-eye of smakelijke makreelrillette. Schuif aan tafel en waan je alsof je even in little Italy bent.

Restaurant: Beter & Leuk

Vega, vegan, glutenvrij, biologisch, alles wat je kunt bedenken dat hoort bij een gezonde en specifieke lifestyle vind je bij Beter & Leuk in Amsterdam Oost. Het doel is mensen te inspireren tot een gezonde levensstijl, want dat hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn als het soms lijkt. Van pancakes van boekweit en banaan, tot een granenburger en gevulde zoete aardappel. En je kunt hier ongegeneerd toegeven aan je craving naar zoetwaren, want dat is hier minstens net zo gezond.

Restaurant: Rein

Van het ene gezonde plekje naar het ander, want hè je moet wel kunnen kiezen toch? Bij Rein kun je je helemaal rondeten aan al het lekkers dat ze je bieden. En dat wordt dan ook dagelijks gedaan door alle bezoekers.

Restaurant De Plantage Amsterdam

Restaurant De Plantage Amsterdam

Restaurant: De plantage

De plantage; wie kent het niet? Een gezellige plek voor een gezellige lunch. Je eet hier bijvoorbeeld geroosterd desembrood met gepocheerd ei, zalm en rode biet, of geitenkaas met honingpeer. Maar er zijn ook tosti’s (van pitabrood) en bijvoorbeeld huisgemaakte appeltaart. Voor iedere lekkerbek iets smakelijks. Zeker een plek die niet gemist mag worden.

Café: Clubkoffie

Clubsandwiches en hele goede koffie…hele goede. Dat is wat je mag verwachten van Clubkoffie in Oost. De beste producten ,en meerdere trainingen van het personeel, hebben ervoor gezorgd dat Clubkoffie één van de favoriete plekjes van menig Amsterdammer is voor een clubsandwich. Echt een absolute aanrader en met reden één van Culi Amsterdams favoriete restaurants in Amsterdam Oost.

Naar welk restaurant in Amsterdam Oost ga jij graag voor een lunch?

Lees ook ons artikel over:

Beste Italiaanse Restaurants in Amsterdam  –  Top 6 Sushi in AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon AmsterdamPop-up Restaurants Amsterdam Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam West

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

Dim Sum now AmsterdamDe Koevoet Lindenstraat AmsterdamGinger Bar & Bites Amsterdam De Pijp – Restaurant Breda AmsterdamPikoteo Amsterdam – Mr Porter Spuistraat AmsterdamChoux AmsterdamRestaurant Anna Amsterdam – Restaurant Adam Amsterdamde Japanner Amsterdam de PijpBurger Bar Burgerlijk Runstraat Amsterdam Olivers Crazy Kitchen AmsterdamHealthy food Snckbr Amsterdam – Hangar Amsterdam  – Dis Amsterdam West – de Italiaan Amsterdam – Cannibale Royale Handboogstraat AmsterdamCannibale Royale Ruysdaelkade Amsterdam de Pijp – Vondelpark 3 Amsterdam – Van t Spit Amsterdam de PijpVan t Spit Amsterdam West – Bos en Lobster Amsterdam West – The Harbour Club Café Amsterdam – Carels Eetcafe Amsterdam de Pijp

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Restaurants Amsterdam Oost voor de lunch, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends